marți, 25 august 2015

Laptop Acer Extensa EX2510-34NB cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 1TB, Intel HD Graphics, Linux, Black

Activitatile uzuale de zi cu zi precum navigarea pe internet nu necesita resurse semnficative, laptop-urile entry level de sub 2000 de lei fiind ideale pentru aceste activitati. Pentru activitatile office si multimedia de zi cu zi va recomand sa alegeti laptop-ul Acer Extensa-34NB. Find disponibil la un pret avantajos, modelul Acer se remarca prin faptul ca integreaza o configuratie avantajoasa, oferind performante decente in utilizarea standard. Dotarile laptop-ului sunt destul de bune. Acesta integreaza un procesor Intel Core i3 din generatia a patra, o stocare generoasa, un acumulator de capacitate mare, dar si un ecran ce poate afisa imaginile la o claritate foarte buna. Avand in vedere dotarile, investitia este una foarte avantajoasa. La un pret foarte atracitv, laptop-ul poate satisface asteptarile utilizatorilor ce doresc a beneficia de performante decente in activitatile office si multimedia.

                                                   Aici un pret foarte bun pentru acest laptop Acer
                                      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Acer Extensa EX2510-34NB are un design elegant si subtire. Carcasa este realizata in culoarea neagra, fiind acoperita de finisaje moderne. Finisajele cu aspect liniar au o estetica aparte, find disponibile pe capac si suprafata de lucru. Laptop-ul este si foarte portabil, avand dimensiunile de: 381.6 x 30.4 x 381.6 mm si greutatea de 2.5 kg. Tastatura si touchpad-ul ofera o experienta confortabila, dar si o productivitate ridicata.

Laptop-ul integreaza numeroase port-uri, fiind dotat cu: 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x audio, 1 x RJ-45 si 1 cititor de carduri. Acesta dispune de Wi-Fi, dar si de Bluetooth.
Dotarile multimedia sunt destul de bune. Laptop-ul se dovedeste a fi ideal si pentru convorbirile on-line, fiind echipat cu o camera web performanta, un microfon digital si difuzoare de inalta calitate.
Ecranul LCD-LED cu diagonala de 15.6 inch afisaza imaginile la o claritate buna. Cu toate ca nu beneficiaza de tehnologia IPS, acesta ofera unghiuri de vizualizare decente, un contrast mediu si culori naturale. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli.

Configuratia hardware se remarca datorita procesorului Intel Core din generatia a patra. Procesorul i3-4005U ofera performante bune, fiind un model destul de puternic. Acesta ruleaza la frecventa de 1700 de MHz, avand la interior doua nuclee. Se bazeaza pe o arhitectura Haswell, fiind dotat cu o memorie cache de 3 MB. Proceosrul aflat in aceasta configuratie este surprinzator de bun, oferind performante decente nu doar in activitatile obisnuite, ci si in activitatile mai solicitante. Acesta va asigura o experienta foarte placuta, oferind rapiditate in lucru.
Placa video este integrata, oferind performante decente si o grafica destul de buna. Procesorul grafic Intel HD Graphics HD 4400 nu este adaptat pentru jocuri, dar poate reda videoclipurile la rezolutia Full HD. Aceasta configuratie ma include mai include 4 GB de memorie ram DDR 3, cu frecventa de 1600 de MHz.

Stocarea este asigurata de Hard disk drive-ul de 1 TB. Capacitatea de stocare este una generoasa, fiind spatiu suficient pentru inmagazinarea unui volum mare de fisiere multimedia.
Acumulatorul cu 6 celule ofera o autonomie foarte buna. Producatorul estimeaza autonomia la 7 ore. Autonomia obtinuta in teste a fost de aproximativ 5 ore, cu luminozitatea setata pe medium, in activitatie obisnuite.

Asadar, Acer Extensa EX2510-34NB este un laptop cu dotari bune, ideal pentru activitatile de zi cu zi. Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere dotarile si pretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates