marți, 4 august 2015

Laptop Asus F550JX-DM020D

Laptop-urile performante au devenit foarte populare in randul utilizatorilor aflati in cautarea unui dispozitiv portabil, capabil in a sustine utilizarea intr-o gama larga de activitati multimedia.
In cazul in care doriti a va achizitiona un laptop de ultima generatie, echipat cu cele mai noi tehnologii, va recomand sa aruncati o privire si peste gama celor de la Asus.
Asus este producatorul ce are in oferta o varietate mare de modele performante, laptop-urile acestora fiind aprecitate datorita faptului ca sunt extrem de calitative si au un raport calitate pret foarte bun.

In articolul de astazi vom vorbi despre laptop-ul Asus F550JX-DM020D, model ce face parte din noua serie lansata pe piata anul acesta. Caracteristicile modelului sunt excelente, acesta remarcandu-se prin faptul ca este echipat cu un set de componente extrem de performante. Datorita faptului ca integreaza un procesor Intel Core i7 si o placa video de la nVidia, laptop-ul va putea sustine utilizarea intr-o gama larga de activitati, performantele furnizate fiind excelente.

                                    Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Laptop-ul se remarca si prin alte aspecte, dotarile acestuia fiind excelente. Asus F550JX-DM020D este unul dintre cele mai bune laptop-uri multimedia disponibile la acest pret, fiind un model extrem de atractiv care cu siguranta merita achizitionat.

In primul rand, laptop-ul se rermarca prin design. Acesta prezinta o realizare moderna, fiind un model al seriei F ce integreaza o serie de elemente stilistice deosebite. Carcasa de plastic este realizata in culorile argintiu si negru, calitatea finisajelor fiind una excelenta. Finisajele cu model texturat, realizate in forma unui cerc concentric ii confera laptop-ului un aspect desoebit. Portabilitatea este una ridicata, laptop-ul fiind foarte usor de transportat. Dimensiunile sunt de 380 x 29.2 - 31.7 x 251 mm, iar greutatea de 2.45 kg.
Touchpad-ul de dimensiuni mari asigura un raspuns rapid si precis, fiind compatibil si cu gesturile multitouch. Tastatura ergonomica ofera o experienta de tastare mai confortabila, dar si un randament mai ridicat.

Port-urile sunt dispuse pe cele doua laterale, fiind numeroase. Conectivitatea este alcatuita din port-urile: USB, HDMI, VGA, RJ-45 si audio.
Ecranul cu diagonala de 15.6 inch va afisa imaginle la o claritate excelenta, fiind extrem de calitativ.
Acesta se bazeaza pe tehnologia LCD-LED, avand rezolutia Full HD de 1920 x 1080, experienta de vizionare asigurata fiind una perfecta.
Difuzoarele stereo integrate pot reproduce sunetele la o calitate destul de buna, sistemul audio al laptop-ului fiind echipat si cu tehnologia Sonic Master ce aduce sunete de inalta fidelitate.
Dotarile multimedia sunt completate de: camera web VGA, microfonul integrat, cititorul de carduri si unitatea DVD-RW.
Acumulatorul Li-Ion cu 4 celule poate asigura o autonomie destul de buna, de aproximativ 4-5 ore in majoritatea situatiilor.

Performantele laptop-ului sunt foarte bune, configuratia hardware fiind alcatuita din componente de ultima generatie. Procesorul Intel Core i7-4720HQ cu patru nuclee este extrem de rapid si capabil in a face fata cu usurinta aplicatiilor ce necesita resurse semnificative. Acesta ruleaza la frecventa de 2600 de MHz, atingand pana la 3600 de MHz in turbo boost.
Placa video dedicata nVidia GeForce GTX 950M cu 4 GB de memorie ne va permite sa rulam orice joc, performantele in gaming si in activitatile ce necesita resurse video fiind excelente.
Din aceasta configuratie mai face parte si memoria ram DDR 3 de 8 GB.
Stocarea este asigurata de HDD-ul ce are o capacitate de 1 TB.

In concluzie, Asus F550JX-DM020D este unul dintre cele mai bine dotate laptop-uri enrty-level disponibile la ora actuala pe piata, fiind indicat sa-l alegeti in cazul in care va doriti un model performant si extrem de calitativ, capabil in a face fata cu brio in majoritatea activitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates