luni, 17 august 2015

Televizor LED Smart Android, Philips, 102 cm, 40PUH6400/88, 4K

Producatorii de televizoare nu s-au lasat descurajati de lipsa continutului 4K, lansand in ultima perioada numeroase modele ce utilizeaza panouri Ultra HD. Acest aspect i-a determinat pe producatorii de continut sa lanseze mai multe imagini in acest format. De curand am aflat despre lansarea disc-urilor Blu-Ray in formatul 4K in anul 2015. In opinia mea, 4K reprezina viitorul, iar alegerea unui televizor ce beneficiaza de aceasta tehnologie este cu siguranta una inspirata.
La preturi relativ accesibile (aici preturile), noile televizoare incep sa devina din ce in ce mai populare in randul utilizatorilor ce doresc a beneficia de tehnologia de ultima ora.

Philips 40PUH6400/88 este unul dintre televizoarele 4K lansate in anul 2015 pe piata. Actualul model ofera imagini de cea mai buna calitate, dar si accesul la o gama larga de aplicatii. Fiind echipat cu un ecran 4K ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii, televizorul va afisa imaginile la o claritate senzationala. Utilizatorul va beneficia astfel de imagini extrem de clare, dar si de o experienta de vizionare perfecta. Functiile smart sunt foarte bune, modelul fiind dotat cu sistemul de operare Android TV, oferind accesul la o gama larga de aplicatii, jocuri si continut multimedia.
Asadar, televizorul Philips este unul extrem de calitativ, dar si foarte performant, fiind un model care cu siguranta merita achizitionat.

                                              Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Philips
                                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Design-ul televizorului este unul cu adevarat remarcabil. Aspectul Philips 40PUH6400/88 impresioneaza prin eleganta si rafinament. Finisajele au un aspect stilistic deosebit. Ecranul cu diagonala de 102 cm este marginit de o rama extrem de subtire, foarte eleganta datorita finisajelor bine realizate. Suportul de masa ultraplat ii confera o stabilitate ridicata. Teelevizorul este realizat in totalitate in culoarea neagra, avand dimensiunile de: 904 x 526 x 83 mm.

Imaginile sunt afisate la rezolutia Ultra HD de 3840 x 2160p, fiind reproduse cu o fidelitate perfecta. Claritatea este una exceptionala, imaginile fiind afisate la o rezolutie de 4 ori mai mare comparativ cu un televizor Full HD. Rezolutia inalta asigura imagini foarte detaliate, dar si o experienta de vizionare perfecta. Televizorul Philips ofera imagini deosebite care cu siguranta vor impresiona.
Dar, nu doar rezolutia este importanta atunci cand vine vorba de calitatea unei imagini. Pentru a asigura imagini extraordinare, un televizor trebuie sa asigure: o rezolutie inalta si in scenele rapide, in miscare; un contrast ridicat si un nivel de negru perfect; reproducerea fidela a culorilor. Televizorul Philips se descurca exemplar si la aceste aspecte, fiind echipat cu tehnologiile: Pixel Plus Ultra HD, Perfect Motion Rate 700 Hz si Micro Dimming Pro.

Pe partea audio, televizorul integreaza un sistem de sunet cu puterea totala de 20 de W, echipat cu tehnologiile: Smart Sound, Clear Sound si Incredible Surround.

Functiile smart sunt distractive si foarte utile, televizorul asigurand o experienta multimedia foarte distractiva. Acesta vine echipat cu sistemul de operare Android TV, oferind accesul la portalul de aplicatii Google Play. Televizorul ofera accesul la o gama larga de aplicatii, jocuri si continut multimedia, avand si o memorie interna de 8 GB pentru instalarea aplicatiilor. Procesorul Dual Core asigura rapiditate in lucru si o experienta fluenta in utilizare. Meniul este foarte bine realizat, fiind intuitiv si foarte usor de utilizat.

La nivelul conectivitatii, televizorul integreaza: 4 port-uri HDMI prin care se pot receptiona imagini HD si UHD, 3 port-uri USB 2.0, 1 port scart, 1 conector component, 1 iesire audio, 1 conector RJ-45 si un slot CI+. Acesta dispune si de conectivitate wireless.

Asadar, Philips 40PUH6400/88 este un televizor excelent din toate punctele de vedere, capabil in a asigura imagini extrem de clare si o experienta smart foarte distractiva. Concluzia ar fi ca merita sa-l achizitionati cu incredere, mai ales ca pretul este unul destul de accesibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates