joi, 20 august 2015

Sistem Desktop PC Asus K31AD-RO002D cu procesor Intel® Core™ i3-4160 3.60GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black, Mouse + Tastatura

Asus K31AD-RO002D este un sistem desktop entry level, ideal pentru activitatile multimedia si de birou. Avand la interior o configuratie alcatuita din componente de calitate, acesta poate asigura performante decente intr-o gama larga de activitati. Dotarile sistemului sunt destul de bune, performantele furnizate fiind mai mult decat satisfacatoare. Fiind comercializat la un pret foarte accesibil, modelul Asus este recomandat pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un sistem multimedia, pentru activitatile de zi cu zi. Fiind echipat cu un procesor Intel Core i3 din generatia a patra, Asus K31AD-RO00D nu dezamageste atunci cand vine vorba de performanta, asigurand o experienta fluenta, bazata pe rapiditate. Modelul Asus este asadar unul dintre cele mai bune sisteme entry level de sub 2000 de lei, fiind si unul dintre cele mai bine vandute la momentul actual.

                                        Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop Asus

                                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Sistemul desktop Asus vine cu un design modern si elegant. Carcasa neagra, cu finisaje stilate, este realizata intr-o combinatie de metal si plastic. Finisajele liniare, disponibile in partea frontala, ii confera un aspect stilistic deosebit. Carcasa are dimensiunile de: 180 x 250 x 390 mm, greutatea sistemului fiind de 8.6 kg. Pe partea de conectivitate, se regasesc numerosi conectori. Placa de baza Asus integreaza: 3 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 conector HDMI, 1 conector VGA, 1 conector RJ-45, 1 iesire casti, 1 iesire microfon si 4 jack-uri pentru sunet in 7.1 canale. Chipset-ul audio Intel H81 asigura sunete clare, tridimensionale, de inalta fidelitate. Sistemul se poate conecta asadar la multiple dispzitive, dotarile la nivelul conectivitatii fiind excelente. De asemenea, acesta integreaza un cititor de carduri, dar si o unitate DVD-RW.

Configuratia este adaptata utilizarii in activitatile multimedia. Asus K31AD-RO002D va satisface cu siguranta asteptarile unui utilizator ce doreste a beneficia de performante decente intr-o gama larga de activitati. Componenta ce sta la baza performantelor este procesorul. Fiind echipat cu un procesor Intel Core i3-4160, sistemul se dovedeste a fi destul de performant. Procesorul este destul de puternic, oferind performante surprinzator de bune si in activitatile mai solicitante. Acesta ruleaza la frecventa de 3600 de MHz, avand la interior doua nuclee. Se bazeaza pe o arhitectura Haswell, fiind echipat si cu tehnologii speciale de optimizare.
Placa video este integrata, chipset-ul integrat avand seria Intel HD Graphics HD 4400. Performantele grafice sunt destul de bune. Aceasta placa video nu se descurca atat de bine in gaming, asigurand rularea jocurilor cel mult la detalii grafice medii. O problema nu atat de mare pentru utilizatorii ce nu pun pe primul plan jocurile. Daca totusi doriti a beneficia de performante bune si in aceste activitati, va recomand modelul Asus K31BF-RO002D ( aici review-ul, aici pretul), disponibil intr-o configuratie foarte avantajoasa si la un pret foarte atractiv de asemenea.
Aceasta configuratie mai include o memorie ram de 4 GB, dar si un HDD ce ofera o capacitate de stocare de 1 TB.

Asadar, sistemul Asus reprezinta o alegere foarte buna, fiind recomandat pentru toti utilizatorii ce doresc a beneficia de performante decente in majoritatea activitatilor multimedia. Pentru gamerii ce doresc performante in jocuri si au la dispozitie un buget ceva mai ridicat, le recomand modelul cu placa video dedicata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates