miercuri, 5 august 2015

Samsung 32J5500

Tehnologia de ultima ora si inovatiile in domeniu au permis producatorilor sa lanseze produse din ce in ce mai moderne. Cum putem observa, televizoarele din ziua de astazi sunt complet diferite fata de televizoarele regasite acum cativa ani in rafturile magazinelor. Progresul tehnologic are multiple avantaje. Utilizatorul isi poate achizitiona acum cele mai noi produse la preturi din ce in ce mai accesibile si beneficia de tehnologia de ultima ora fara a fi nevoit sa cheltuie o suma mare de bani.

Atunci cand televizoarele cu functii smart au fost lansate, utilizatorul era nevoit sa puna de-o parte o suma mare in cazul in care dorea sa-si achizitioneze un astfel de dispozitiv. Functiile smart si rezolutiile inalte sunt acum foarte intalnite pe televizoarele de astazi. Samsung 32J5500 este unul dintre televizoarele ce integreaza aceste functii. Noul model al anului 2015 mi-a atras atentia datorita faptului ca este foarte bine dotat si are un pret relativ scazut in raport cu ceea ce ofera.

                                          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale modelului

Fiind comercializat la un pret atractiv, noul televizor Samsung promite sa asigure o experienta multimedia completa. Acesta vine echipat cu cele mai noi tehnologii disponibile, dar si cu cea mai recenta versiune software. Functiile smart sunt excelente, dar si foarte diversificate, televizorul fiind foarte usor de accesat si utilizat. Calitatea imaginilor este una excelenta, ecranul Full HD asigurand reproducerea fidela a continutului vizionat. Imaginile sunt completate de un sunet de inalta fidelitate, sistemul audio integrat fiind puternic si echipat cu difuzoare de calitate. Conectivitatiea este una extinsa, oferind multiple posibilitati de conectare. Design-ul este unul stilat si elegant. Dotarile sunt foarte bune pentru un televizor ce face parte din aceasta categorie de pret. Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere ca televizorul este unul extrem de calitativ.

Samsung 32J5500 are un aspect elegant si bine definit. Televizorul prezinta o constructie moderna, fiind extrem de stilat. Rama subtire asigura un plus de eleganta, suportul de masa curbat asigurand o stabilitate mai ridicata. Finisajele sunt foarte bine realizate, calitatea constructiei fiind una foarte buna. Televizorul are un design slim, dimensiunile acestuia fiind destul de compacte. Dimensiunile sunt de: 721.4 x 424.8 x 66.6 mm, iar greutatea de 5.1 kg.

Diagonala ecranului este de 80 de cm, televizorul integrandu-se perfect atat intr-o sufragerie de dimensiuni medii, cat si intr-un dormitor. Claritatea imaginilor este una foarte buna, ecranul cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 asigurand o experienta de vizionare perfecta. Televizorul beneficiaza de tehnologiile speciale: HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro si Wide Color Enhancer, imaginle afisate fiind extrem de clare si realiste.
Calitatea imaginilor este surprinzator de buna pentru un televizor ce face parte din aceasta categorie de pret, culorile fidele, detaliile fine si contrastul inalt fiind aspectele care impresioneaza.
Sistemul audio integrat, alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo cu puterea de 20 de W, vine echipat cu tehnologiile: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si HD Audio. Calitatea sunetelor este foarte buna, puterea fiind una acceptabila.

Functiile smart sunt diversificate si ofera accesul la o gama larga de aplicatii. Televizorul vine echipat cu un sistem de operare intuitiv si foarte usor de utilizat. Vitezele de raspuns sunt foarte rapide, procesorul quad core asigurand performante excelente.
La nivelul conectivitatii, se remarca prezenta celor 3 port-uri HDMI prin care televizorul poate receptiona semnalele de inalta definitie. Acesta mai integreaza 2 port-uri USB, o intrare component, o iesire audio, 1 conector RJ-45 si un slot CI+. Conexiunea la retea se poate realiza si prin Wi-Fi.

In concluzie, Samsung 32J5500 este unul dintre cele mai bune televizoare entry-level din punctul de vedere al performantelor, fiind un model atractiv care cu siguranta merita achzitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates