luni, 24 august 2015

Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Arctic este producatorul de electrocasnice cu vanzari foarte bune pe piata din Romania. Vanzarile bune se datoreaza in general preturilor atractive, producatorul Arctic oferind produse cu dotari excelente, de o calitate foarte buna, la preturi rezonabile, accesibile pentru orice buzunar.

Calitatea electrocasnicelor Arctic nu este pusa sub semnul intrebarii, mai ales atunci cand vine vorba de frigidere. Producatorul romanesc are o experienta ce se intinde pe o perioada indelungata de timp, avand in oferta aparate frigorifice cu un raport calitate pret foarte bun. Arctic ANK 305 este exemplul perfect al unui aparat frigorific de calitate, cu dotari acceptabile si pret avantajos.
La un pret foarte atractiv (aici pretul), combina frigorifica Arctic ofera un pachet de dotari standard. Aceasta ofera o capacitate de stocare generoasa, performante decente la racire si o eficienta energetica ridicata. Combina Arctic este ideala pentru familiile mai numeroase ce doresc a beneficia de un aparat frigorific cu o capacitate peste medie, de o calitate foarte buna. Alegerea este una foarte inspirata, avand in vedere caracteristicile si pretul.

                                          Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                                                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Design-ul Arctic AKN305+ este unul clasic. Combina frigorifica este realizata in totalitate in culoarea alba, avand dimensiunile de: 181.4 x 54 x 60 mm si greutatea de 49 kg. Frigiderul este situat in partea superioara, iar congelatorul in partea inferioara. Manerele sunt integrate in structura usilor, fiind dispuse pe orizontala. Aspectul este unul elegant, combina integrandu-se perfect in orice bucatarie.

Capacitatea de depozitare totala este de 291 de litri. Frigiderul are capacitatea de 204 litri, fiind foarte bine compartimentat. Interiorul este alcatuit din: 4 rafturi, 1 compartiment legume/fructe si 4 suporturi de usa. Cele 3 rafturi din sarma ajustabile permit folosirea eficienta a spatiului, oferind posibilitatea de ajustare pe mai multe nivele. Frigiderul beneficiaza si de iluminare interioara, fiind echipat si cu un termostat reglabil ce permite ajustarea temperaturilor.
Volumul congelatorului este de de 87 de litri, interiorul fiind alcatuit din 3 compartimente. Compartimentul superior este echipat cu functia Fast Freeze XL, oferind posibilitatea congelarii rapide. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg/24 de ore.

Performantele pe partea de racire sunt decente, aparatul frigorific fiind bazat pe un sistem de racire tip static, asigurand o umiditate constanta si temperaturi optime pe toate perioada. Cu toate ca nu este la fel de performant ca un sistem no frost, actualul sistem asigura pastarea alimentelor in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat.
Eficienta energetica este foarte buna. Clasa A+ energetica asigura un consum redus si o eficienta ridicata, consumul anual de energie fiind de 268 de KWh.
Autonomia fara curent este de pana la 18 ore.

Asadar, Arctic ANK305+ este o combina frigorifica care cu siguranta merita achizitionata. Avand in vedere pretul, capacitatea si performantele, va recomand cu incredere sa o achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates