vineri, 21 august 2015

Sistem Desktop PC Asus K30AD-RO048D cu procesor Intel® Core™ i5-4460S 2.90GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 240 2GB, Free DOS, Black

Sistemele desktop Asus se regasesc in diferite configuratii, fiind disponibile atat in configuratii mai puternice, cat si in configuratii mai accesibile. In articolul de astazi voi vorbi despre sistemul desktop Asus K30AD-RO048D, sistem ce integreaza o configuratie puternica, dedicata performantelor.
Acesta se dovedeste a fi ideal pentru activitatile multimedia si gaming, avand la interior o configuratie alcatuita din componente de ultima generatie. Actualul model integreaza un procesor Intel Core din generatia a patra, dar si o placa video dedicata de la AMD.
Performantele sunt destul de bune, sistemul Asus remarcandu-se prin faptul ca este puternic si capabil in a rula programele ce necesita resurse semficiative.
Pretul sistemului este unul destul de bun. La un pret de aproximativ 2300 de lei, Asus K30AD-RO048D ofera performante de top intr-o gama larga de activitati.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop Asus
                              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului Asus

Design-ul sistemului Asus este unul modern si elegant. Acesta este realizat in totalitate in culoarea neagra, fiind dotat cu finisaje extrem de atractive. Finisajele texturate, regasite in partea frontala ii confera un aspect stilistic deosebit. Dimensiunile sunt cele standard. Latimea este de 180 de mm, inaltimea de 350 de mm, iar adancimea de 390 de mm. Logo-ul Asus il regasim situat in partea frontala, butonul de on/off fiind foarte usor de accesat datorita pozitionarii. Tot in partea frontala regasim si o parte din conectori, dar si unitatea DVD-RW. Sistemul Asus este dotat cu numerosi conectori. Acesta vine echipat cu: 2 port-uri USB 3.0, 3 port-uri USB 2.0, 2 conectori HDMI, 2 conectori VGA, 1 conector DVI, 1 conector RJ-45, 1 conector microfon, 1 conector pentru casti, 4 jack-uri audio pentru sunet in 7.1 canale, dar si cu un cititor de carduri 6 in 1.

Cum spuneam, configuratia sistemului este dedicata performantelor. Fiind echipat cu o configuratie atat de buna, acesta poate asigura performante ridicate intr-o gama larga de activitati, fiind ideal atat pentru activitatile office si multimedia de zi cu zi, cat si pentru activitatile mai solicitante. Acesta poate rula si jocurile la un nivel grafic destul de bun, fiind echipat cu o placa video destul de performanta. Placa video dedicata AMD Radeon R7 240 cu 2 GB de memorie DDR 3 ofera o grafica decenta in jocuri si activitatile de procesare video. Jocurile vor putea fi rulate fara probleme la un nivel grafic mediu sau inalt, performantele pe partea video fiind destul de bune.
Cea mai importanta componenta a unei configuratii este procesorul. Performantele vor avea de suferit sau de castigat in functie de puterea procesorului. Actualul sistem al celor de la Asus vine echipat cu un procesor foarte performant. Procesorul Intel Core i5-4460S din generatia a patra ofera o putere de procesare mare. Acesta ruleaza la frecvetna de 2900 de MHz, dar poate atinge pana la 3400 de MHz in turbo boost. Se bazeaza pe 4 nuclee, avand o memorie cache de 6144 KB. Performantele procesorului sunt foarte bune, vitezele fiind ridicate.
Memoria ram are capacitatea de 4 GB, fiind de tipul DDR 3. Stocarea este asigurata de HDD-ul Sata cu 1000 de GB de memorie.

Asus K30AD-RO048D este asadar un sistem desktop de o calitate foarte buna, dotarile si performantele modelului fiind surprinzator de bune. Acesta merita achizitionat cu incredere, dat fiind faptul ca este un sistem desktop foarte calitativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates