duminică, 2 august 2015

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 + Plita incorporabila Hansa BHGI61139

Electrocasnicele incorporabile au devenit alegerea utilizatorilor ce isi doresc o bucatarie moderna si perfect utilata, echipata cu produse de ultima generatie. 
In cazul in care doriti a va achizitiona un set de electrocasnice alcatuit din cuptor si plita, va recomand sa acordati atentie si pachetelor promotionale ce fac parte din oferta magazinelor online.

In articolul de astazi vom vorbi despre cuptorul Hansa BOEI69472 si plita Hansa BHGI61139, electrocasnicele incorporabile incluse in unul dintre cele mai atractive pachete promotionale disponibile. Aceste produse mi-au atras atentia datorita faptului ca sunt foarte bine dotate si au un pret extrem de mic (aici pretul). Vom descoperi aceasta investitie ca fiind una foarte avantajoasa, mai ales ca produsele provin de la un producator destul de cunoscut. Hansa este un producator polonez, prezent de cativa ani pe piata din Romania, ce are in oferta o gama variata de electrocasnice incorporabile, disponibile la preturi foarte avantajoase. Incorporabilele ce fac parte din acest pachet promotional sunt foarte bine dotate, avand un raport calitate pret excelent. 
Design-ul acestor produse este unul modern si elegant. Acestea se vor integra perfect in bucataria dumneavoastra, schimband complet aspectul. Atat cuptorul, cat si plita sunt realizate din inox la exterior, calitatea constructiei fiind excelenta.
                               Aici un pret foarte bun pentru aceste produse electrocasnice

Cuptorul Hansa BOEI69472 este alimentat pe curent, fiind foarte eficient. Acesta face parte din clasa A energetica, avand un consum de doar 790 de W/ora. Puterea totala este de 3100 de W.
Functiile disponibile sunt variate, cuptorul fiind dotat cu urmatoarele: grill, rotisor, incalzire rapida, decongelare, gatire conventionala, gatire cu convectie, incalzire inferioara si incalzire superioara. Este disponibila si functia timer. Cuptorul dispune si de iluminare interioara.
Interiorul are capacitatea de 66 de litri, fiind realizat dintr-un email usor de curatat. Panourile catalitice situate pe laterale au rolul de a absorbi murdaria, cuptorul fiind astfel mai usor de curatat.
Geamul de protectie in 3 straturi este foarte rezistent, mecanismul de deschidere al usii fiind foarte bine realizat.
Panoul de control este situat in partea centrala, fiind alcatuit dintr-un display LCD si 5 butoane pentru control, mai exact pentru setarea timpului, a temperaturii si a functiei.
Ca si accesorii incluse avem:1 x tava adanca, 1 x tava plata si 1 x gratar telescopic.
Performantele cuptorului sunt foarte bune, rezultatele in gatit fiind excelente. Preparatele se vor coace uniform intr-un interval de timp relativ scurt, ventilatorul asigurand distribuirea uniforma a temperaturilor, fiind posibila in acest sens gatirea pe mai multe nivele.

                                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete
Plita Hansa BOEI69472 este alimentata pe gaz. Aceasta include 4 arzatoare, mai exact: un arzator mic, doua arzatoare medii si un arzator WoK. Gratarele sunt realizate din fonta, un material extrem de rezistent. Butoanele sunt situate in partea frontala, fiind foarte usor de accesat.
Aprinderea se realizeaza electric, pentru un plus de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates