sâmbătă, 8 august 2015

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J5510, Full HD

Samsung 40J5510 este un televizor modern, lansat de curand pe piata din Romania. Noul model al celor de la Samsung este ideal pentru utilizatorii ce doresc a-si achizitiona un televizor multimedia calitativ, echipat cu cele mai noi functii. Performantele televizorului sunt excelente. Acesta se remarca prin faptul ca ofera imagini extrem de clare, redate pe un ecran de inalta rezolutie, dar si un sunet de inalta fidelitate. Fiind un model smart, Samsung 40J5510 integreaza noul software Tizen, oferind accesul la numeroase aplicatii multimedia. Dotarile sunt impresionante pentru un televizor comercializat la un pret atat de bun (aici pretul).
Pretul este unul foarte atractiv, investitia fiind una foarte avantajoasa. Prin achizitionarea televizorului Samsung, utilizatorul va beneficia de un dispozitiv de ultima generatie, modern si elegant, excelent pe partea de imagine si functii. O alegere inspirata asadar, care merita cu siguranta.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Samsung
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul are un design elegant, remarcandu-se prin faptul ca este realizat in culoarea alba. Calitatea finisajelor este una excelenta. Aceste finisaje moderne ii confera un aspect stilat si il integreaza perfect in orice decor. Ecranul cu diagonala de 102 cm este marginit de o rama foarte subtire, logo-ul Samsung fiind situat in partea de jos. Suportul de masa este curbat, fiind realizat dintr-o singura bucata. Dimensiunile modelului sunt foarte compacte. Acesta masoara 907.6 x 529.7 x 66.9 mm si cantareste 8.6 kg.

Imaginile sunt redate la o claritate excelenta. Performantele televizorului pe partea de imagine sunt cu adevarat deosebite. Ecranul cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 se bazeaza pe tehnologia LCD-LED, oferind imagini extrem de clare si reproduse cu fidelitate.
Caracteristicile superioare ale imaginii sunt: HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro si Wide Color Enhancer. Aceste tehnologii speciale asigura rezultate spectaculoase, imaginile afisate fiind extraordinare. Televizorul asigura o experienta de vizionare perfecta, bazata pe imagini de cea mai buna calitate. Acuratetea culorilor este una excelenta, asta datorita tehnologiei Wide Color Enhancer Plus. Contrastul excelent asigura o experienta mai realista, imaginile avand un aspect cat mai natural. La acest aspect contribuie tehnologia Mega Contrast si functia Micro Dimming Pro. Utilizatorul va beneficia asadar de imagini spectaculoase care cu sigurata vor impresiona, vizionarea filmelor si a programelor TV fiind o placere pentru persoana aflata in fata televizorului.

Imaginile sunt completate de un sunet de inalta fidelitate. Sistemul audio al televizorului include difuzoare de tipul down firing + base reflex. Difuzoarele sunt stereo si au puterea de 20 de W.
Calitatea sunetelor este foarte buna, puterea fiind suficienta.
Caracteristicile superioare ale sunetului sunt: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si HD Audio.
Aceste functii asigura reproducerea fidela a sunetelor provenite dintr-o sursa multicanal. Este disponibila si o iesire audio digitala ce poate livra un sunet in 5.1 canale catre un sistem audio extern.

Pe partea de conectivitate, Samsung 40J5510 vine echipat cu: 3 port-uri HDMI, 2 porturi USB 2.0, 1 x component si un slot CI+. Integrand mai multe port-uri HDMI, televizorul poate receptiona semnale de inalta definite de la o gama larga de dispozitive. Utilizatorul poate conecta televizorul la internet si prin Wi-Fi.

Atunci cand vine vorba de functiile smart, televizorul se remarca prin faptul ca integreaza un sistem de operare modern. Acesta ofera accesul la numeroase aplicatii si la o gama diversificata de continut.
Utilizatorul va putea accesa aplicatiile preinstalate sau descarca multe altele din magazinul de aplicatii. Televizorul dispune si de un browser imbunatatit ce asigura o navigare mai usoara.
Meniul smart este intuitiv si foarte usor de utilizat.
Datorita procesorului quad core, performantele asigurate vor fi excelente. Vitezele sunt rapide, trecerea de la o aplicatie la alta realizandu-se intr-un timp extrem de scurt.

Asadar, daca doriti a investi intr-un televizor cu adevarat calitativ, va recomand cu incredere sa alegeti acest Samsung cu seria 40J5510 deoarece cu siguranta veti fi impresionat de performantele acestuia. La un pret relativ accesibil, televizorul Samsung ii va oferi utilizatorului imagini extrem de clare si o functionalitate excelenta, fiind un model atractiv in privinta multor aspecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates