sâmbătă, 22 august 2015

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H30-05 cu procesor AMD Dual-Core E1-6010 1.35GHz, 2GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon™ R2, Free DOS, Black

Lenovo IdeaCentre H30-05, disponibil in configuratia ce include un procesor dual core de la AMD, este unul dintre cele mai accesibile sisteme desktop regasite pe piata din Romania. Avand un pret mai mic de 1000 de lei, acesta surprinde prin faptul ca integreaza o configuratie destul de avantajoasa.
Cu toate ca nu este atat de performant, sistemul poate sustine activitatile de zi cu zi. Performantele in activitatile office sunt decente, performantele in activitatile multimedia fiind satisfacatoare. Actualul sistem se dovedeste a fi ideal pentru navigarea pe internet, activitatile de birou si vizionarea filmelor. Cum performantele nu sunt atat de ridicate, nici vitezele de raspuns nu vor fi atat de bune. Acest sistem este recomandat pentru utilizatorii nu atat de pretentiosi ce doresc a-si achizitiona un model ieftin, pentru utilizarea standard. Fiind comercializat la un pret atractiv, sistemul desktop Lenovo merita cu siguranta achizitionat.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop Lenovo



Design-ul este unul modern si elegant. Sistemul este de doua ori mai compact fata de un PC standard, avand dimensiunile de: 160.2 x 409 x 354 mm si greutatea de 7 kg. Carcasa mini-tower este realizata in culoarea neagra, fiind acoperita in partea frontala de finisaje liniare cu aspect metalic.
La nivel multimedia, sistemul integreaza: o unitate DVD-RW, un cititor de carduri, precum si numeroase port-uri. Placa de baza vine echipata cu: 4 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 conector VGA, 1 conector RJ-45 si 2 jack-uri audio. Datorita conectivitatii USB 3.0, sistemul poate transfera fisierele la o viteza foarte ridicata.


                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Configuratia hardware a sistemului Lenovo Idea Centre H30-05 este alcatuita dintr-un procesor de la AMD, o placa video integrata si o memorie ram DDR 3. Procesorul AMD E1-6010 cu doua nuclee ruleaza la frecventa de 1350 MHz, fiind destul de slabut in comparatie cu alte modele. Prin urmare, performantele nu vor fi atat de bune. In activitatile de zi cu zi, acesta se descurca onorabil. Limitarile apar atunci cand este supus testelor mai dificile, de exemplu dezarhivarea unui fisier de mari dimensiuni. Placa video integrata AMD Radeon R2 ofera o grafica decenta, asigurand redarea fara intreruperi a videoclipurilor de pana la 720p. Memoria ram DDR 3 de 2 GB completeaza aceasta configuratie nu atat de stralucita. Performantele vor satisface asteptarile unui utilizator nu atat de pretentios, mai ales in activitatile de zi cu zi unde nu sunt necesare resurse semnificative.
Stocarea este asigurata de HDD-ul Sata ce are capacitatea de 500 de GB.
Tasatura si mouse-ul functioneaza fara fir. Tastatura AccuType asigura un confort sporit in scris, mouse-ul fiind foarte precis.

Avand in vedere pretul si dotarile, va recomand cu incredere sa achizitionati acest sistem Lenovo cu seria IdeaCentre H30-05. La un pret extrem de atractiv, actualul model vine in intimpinarea utilizatorului cu performante satisfacatoare, fiind indicat pentru activitatile de birou sau multimedia care nu necesita o configuratie puternica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates