luni, 3 august 2015

Laptop Dell Inspiron 3000 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core N2840 2.16 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics

Laptop-urile Dell sunt recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea excelenta, fiind foarte apreciate de utilizatorii ce doresc a avea la indemana un dispozitiv performant si de utima generatie, care poate raspunde utilizarii intr-o gama larga de activitati.

Gama de laptop-uri Dell este una foarte variata. Acestia au in oferta atat modele accesibile, cat si modele dedicate in special performantelor. Astazi vom vorbi despre laptop-ul Dell Inspiron 3000, model ce face parte din categoria entry-level. Fiind disponibil la un pret extrem de avantajos, laptop-ul Dell poate raspunde utilizarii in activitatile uzuale. Acesta vine echipat cu o configuratie hardware foarte atractiva, alcatuita din componente destul de performante. Caracteristicile modelului sunt decente, dotarile fiind foarte bune pentru un laptop ce face parte din aceasta categorie.
Raportul calitate pret este excelent, investitia fiind una foarte avantajoasa.

                                        Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Dell Inspiron 3000 are un design elegant si stilat. Acesta imprumuta elementele stilistice ale seriei din care face parte, remarcandu-se prin faptul ca este extrem de subtire. Avand o grosime de doar 21.7 mm si o greutate de numai 2.14 kg, acesta va putea fi transportat cu usurinta pe oriunde.
Carcasa este realizata in totalitate din plastic, calitatea constructiei fiind excelenta. Finisajele sunt foarte bine realizate, avand un aspect mat.

Configuratia hardware este alcatuita dintr-un set de componente ce fac parte din generatia actuala, performantele furnizate fiind acceptabile. Procesorul Intel Celeron N2840 cu doua nuclee ruleaza la frecventa de 2160 de Mhz, atingand pana la 2580 Mhz in turbo boost. Performantele procesorului sunt acceptabile, vitezele de raspuns fiind destul de bune. Placa video integrata Intel HD Graphics asigura o grafica decenta. Utilizatorul va putea rula jocurile mai putin pretentioase, dar si filmele HD.
Memoria ram de 4 GB va putea sustine fara probleme activitatile rulate in multitasking.
Stocarea este asigurata de HDD-ul ce ofera o capacitate de 500 de GB.

Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt decente. Acesta integreaza un sistem audio stereo cu puterea de 2W, echipat cu tehnologia MaxxAudio capabil in a reda sunetele la o calitate destul de buna.
Camera web cu rezolutia HD este ideala in convorbirile on-line, laptop-ul integrand si un microfon.
Experienta in utilizare este una foarte placuta, tastatura asigurand un randament foarte bun atunci cand scrieti, touchpad-ul fiind foarte precis.
Ecranul cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o claritate foarte buna, reproducand cu fidelitate detaliile fine si culorile.
Acumulatorul integrat cu 4 celule va asigura o autonomie ridicata, de aproximativ 4 ore in majoritatea situatiilor.

In concluzie, Dell Inspiron 3000 este unul dintre cele mai bine realizate laptop-uri ce fac parte din aceasta categorie de pret, dotarile si performantele modelului fiind foarte bune in raport cu pretul platit, investitia fiind una foarte avantajoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates