duminică, 2 august 2015

Combina frigorifica Arctic ANK326BS+, 295 l, Clasa A+

Arctic este producatorul romanesc de electrocasnice ce are la momentul actual in oferta o gama larga de produse din toate categoriile, de la frigidere pana la masini de spalat, pretul modelelor fiind extrem de atractiv in raport cu ceea ce ofera.
Frigiderele sunt produsele prin care producatorul s-a remarcat de-a lungul timpului, experienta de aproximativ 50 de ani in acest domeniu fiind garantia calitatii si a fiabilitatii. Arctic este foarte apreciat pe piata romaneasca datorita faptului ca ofera la preturi accesibile produse de o calitate deosebita. In articolul de astazi vom vorbi despre combina frigorifica Arctic ANKK326BS+, model ce face parte din gama mid range a producatorului.

Fiind comercializata la un pret de aproximativ 1300 de lei, combina frigorifica vine cu un pachet de dotari acceptabil, fiind extrem de eficienta si destul de performanta. Caracteristicile acesteia sunt decente, capacitatea de depozitare fiind generoasa.
Raportul calitate pret este unul foarte bun, caracteristicile fiind foarte bune pentru o combina ce face parte din aceasta categorie.

                                Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale frigiderului

Arctic ANK326BS+ vine cu un design imbunatatit, avand un aspect mai elegant si mai stilat. Combina este realizata in culoarea argintiu, materialele ce o alcatuiesc fiind de o calitate foarte buna.
Finisajele metalice ii confera un aspect stilistic deosebit. Aceasta se va integra perfect in decorul unei bucatarii moderne, fiind si destul de compacta. Dimensiunile sunt de: 185.3 x 59.5 x 60 cm.
Compartimentarea este cea standard. Frigiderul este dispus in partea superioara, congelatorul fiind situat in partea inferioara.

Combina frigorifica are o capacitate neta totala de 295 de litri, fiind foarte incapatoare.  Capacitatea frigiderului este de 205 litri, compartimentarea fiind realizata in felul urmator. Frigiderul integreaza: 4 rafturi realizate dintr-o sticla extrem de rezistenta ce suporta greutati de pana la 20 de kg, 4 suporturi de usa si un compartiment pentru depozitarea fructelor si a legumelor. Compartimentarea este bine realizata, fiind spatiu suficient si pentru depozitarea oalelor mai mari. Avantajul il confera rafturile ajustabile pe mai multe nivele.
Congelatorul are o capacitate de 90 de litri, fiind impartit pe 3 compartimente de dimensiuni diferite. Compartimentul de mari dimensiuni, situat in partea centrala integreaza optiuni speciale de congelare, precum congelarea rapida. Capacitatea de congelare este una rezonabila, mai exact de 5 kg/24 ore.

Garnitura, dar si peretii interiori sunt acoperiti cu un strat special ce previne formarea bacteriilor si asigura pastrarea alimentelor in conditii perfecte.
Eficienta energetica este foarte buna. Combina frigorifica este inclusa in clasa A+ energetica, avand un consum redus, de doar 267/kw pe an.

In concluzie, Arctic ANK 326BS+ reprezinta alegerea perfecta pentru un utilizator ce doreste a-si achizitiona o combina frigorifica de calitate la un pret rezonabil, caracteristicile decente, eficienta ridicata, dar si performantele bune pe partea de racire fiind aspectele ce stau la baza acestei alegeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates