luni, 10 august 2015

Laptop Asus X555LJ-XX443D cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.0GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 500GB, nVidia GeForce 920M 2GB, Free DOS, Silver

Noile laptop-uri Asus din seria X integreaza configuratii foarte avantajoase, fiind potrivite pentru utilizatorii aflati in cautarea unui model de calitate, excelent in privinta performantelor.
Asus X555LJ-XX443D este unul dintre laptop-urile incluse in aceasta serie. Acest model entry-level, disponibil la un pret foarte atractiv, vine echipat cu tehnologia de ultima ora. Dotarile laptop-ului sunt foarte bune. Acesta integreaza un procesor Intel Core i3 din generatia a cincea, dar si o placa video dedicata, oferind performante excelente in activitatile de zi cu zi.
Laptop-ul Asus reprezinta o alegere inspirata, fiind indicat sa-l alegeti in cazul in are doriti a va achizitiona un model de calitate la un pret bun.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop Asus
                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul este prima caracteristica cu adevarat remarcabila. Laptop-ul beneficiaza de un design modern, fiind elegant si foarte stilat. Acesta este realizat in culorile argintiu si negru, fiind alcatuit din materiale de cea mai buna calitate. Finisajele sunt moderne si ii confera un plus de rafiment si eleganta. Profilul este foarte subitre, avand grosimea de 25.8 mm.
Suprafata de lucru gazduieste un touchpad de mari dimensiuni, echipat cu tehnologia Smart Gesture, dar si o tastatura ergonomica, realizata dintr-o singura bucata.

Pe partea laterala regasim mai multi conectori. Laptop-ul integreaza 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, o iesire audio si un conector RJ-45. Prin USB 3.0 vom putea transfera fisierele la viteze ridicate. Prin inermediul HDMI, laptop-ul va putea transmite imaginile catre un ecran mai mare la rezolutia Full HD.

Performantele laptop-ului sunt mai mult decat satisfacatoare. Asus X555LJ-XX443D este perfect pentru activitatile de birou sau pentru distractie. Acesta vine echipat cu o configuratie moderna, alcatuita din componente de ultima generatie. Modelul dispune de un procesor Intel ce face parte din generatia a cincea, capabil in a rezolva majoritatea task-urilor cu usurinta. Procesorul 5005U este noul model Intel adresat segmentului entry level. Acest procesor ultramodern adaposteste doua nuclee, fiind bazat pe o arhitectura broadwell. Frecventa a fost imbunatatita de la 1700 de mhz la 2000 de mhz, noul procesor fiind acum mai rapid si mai performant.
Placa video dedicata nVidia GeForce 920M cu 2 GB de memorie asigura o grafica decenta in jocuri si activitatile de procesare video. Memoria ram DDR3 de 4GB asigura un multitasking flluent si o experienta placuta in utilizare.
Asus X555LJ-XX443D poate sustine asadar majoritatea aplicatiilor, fiind un laptop decent ca si performante care cu siguranta impresioneaza.
Pe partea de stocare, acesta include un HDD de 500 de GB, capabil in a inmagazina numeroase fisiere multimedia.

Ecranul LCD-LED cu rezolutia HD de 1366 x 768 are un contrast bun, asigurand imagini clare, reproduse cu o fidelitate destul de buna.
Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo incorporate, la o claritate foarte buna. Sistemul audio vine echipat cu tehnologia SonicMaster, oferind sunete de inalta fidelitate, precise si clare.
Autonomia de operare este una destul de buna, laptop-ul functionand pe baterie la o incarcare completa aproximativ 4-5 ore.

Asadar, Asus X555LJ-XX443D este unul dintre cele mai atractive laptop-uri ce fac parte din aceasta categorie de pret. Fiind echipat cu dotari de top, acesta poate fi utilizat in multiple activitati, asigurand performante decente. Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa-l achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates