miercuri, 19 august 2015

Sistem Desktop PC Asus K31AD-RO005D

Producatorul Asus are in ofera o gama variata de laptop-uri si sisteme desktop, oferind configuratii avantajoase la preturi foarte atractive. In cazul in care doriti a va achizitiona un PC de o calitate foarte buna, va recomand sa alegeti unul dintre modelele ale celor de la Asus.

In articolul de astazi vom vorbi despre un sistem desktop gama entry level, fiind vorba de modelul K31AD-RO005D. Integrand o configuratie foarte avantajoasa, sistemul Asus se remarca datorita performantelor. Actualul model poate furniza performante decente intr-o gama larga de activitati, fiind echipat cu un set de componente de ultima generatie, de o calitate foarte buna. Sistemul desktop Asus este indicat pentru activitatile multimedia, dar poate rula si jocurile. Fiind echipat cu un procesor Intel Core i3 si o placa video dedicata de la nVidia, acesta va putea sustine fara probleme majoritatea activitatilor de zi cu zi.
Asus K31AD-RO005D este disponibil in magazine la un pret avantajos, fiind un sistem entry level cu dotari excelente, cu un raport calitate pret foarte bun.

                                   Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop Asus
                                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Pe partea de design, avem de a face cu un sistem modern si elegant. Carcasa este realizata intr-o combinatie de metal si plastic, avand culoarea neagra. Partea frontala este acoperita de finisaje liniare, cu un aspect estetic deosebit, logo-ul Asus fiind dispus in partea de jos.
Dimensiunile modelului sunt de: 180 x 350 x 390 mm, iar greutatea de 8.6 kg.
Port-urile sunt numeroase, sistemul fiind echipat cu: 3 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 conector RJ-45 si un set de conectori audio. Acesta mai integreaza si un cititor de carduri, dar si o unitate DVD-RW.

Configuratia hardware este alcatuita din componente de ultima generatie, performantele furnizate fiind excelente. Fiind un sistem multimedia, Asus K31AD-RO005D integreaza un set de componente de cea mai buna calitate. De placa de baza Asus se leaga: un procesor Intel Core i3-4160, o placa video dedicata nVidia GeForce GT 730, o memorie ram DDR3 de 4 GB, dar si un HDD Sata de capacitate mare.

Perforantele procesorului sunt foarte bune. Acesta ruleaza la frecventa de 3600 de MHz, avand la interior doua nuclee. Procesorul beneficiaza si de tehnologii speciale, furnizand performante excelente in majoritatea situatiilor. Multumita acestor performante, experienta in utilizare va fi una foarte placuta, vitezele de raspuns fiind extrem de rapide. Actualul procesor poate rula fara probleme si activitatile mai solicitante, fiind ideal si pentru gaming.
Pentru a asigura performante decente si in gaming, sistemul integreaza o placa video capabila sa asigure o grafica destul de buna in aceste activitati. Placa video cu chipset de la nVidia si 2 GB de memorie, echipata cu tehnologiile Cuda si PhysX, va satisface cu siguranta si asteptarile unui gamer ce doreste a rula si cele mai noi jocuri la un nivel grafic cel putin mediu.
Memoria ram integrata de 4 GB se dovedeste a fi suficienta in majoritatea activitatilor, fiind recomandat un upgrade in cazul in care doriti a beneficia de un plus de rapiditate si performanta.
Stocarea este asigurata de HDD-ul Sata ce are o capacitate de 1 TB.

Asadar, Asus K31AD-RO005D este un sistem desktop multimedia remarcabil care cu siguranta merita achizitionat. Fiind disponibil la un pret foarte avantajos, actualul model se doveste a fi ideal pentru utilizatorii ce doresc a benefica de un sistem desktop performant, dar nu atat de costisitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates