luni, 10 august 2015

Stock Busters - reduceri mari la majoritatea produselor

In perioada 11-13.08.2015 vom asista la o campanie promotionala ce va include mii de produse la preturi reduse. Reducerile se anunta a fi substantiale, gama de produse care va intra in promotie fiind una extrem de diversificata. In urmatoarele trei zile vom gasi produse disponibile la preturi mult mai mici. Ofertele magazinului sunt de fiecare data extrem de avantajoase, Stock Busters fiind campania prin care magazinul reduce pretul produselor si cu 70 %.
Campania Stock Busters va include: televizoare reduse cu pana la 40 %, telefoane reduse cu pana la 35 %, electrocasnice reduse cu pana la 30 %, articole din gama fashion si sport reduse cu pana la 70 %, cosmetice si parfumuri reduse cu pana la 70 %, dar si produse ce fac parte din alte categorii.
In cazul in care aceasta campanie de reduceri v-a starnit interesul, va recomand sa intrati pe pagina magazinului inca de la primele ore ale diminetii. Reducerile vor incepe maine dimineata dupa ora 7:00. Daca vreti sa prindeti in stoc produse substantial reduse, ar fi indicat sa accesati reducerile imediat dupa ce startul campaniei a fost dat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates