vineri, 21 august 2015

Televizor Smart LED LG, 80 cm, 32LF630V, Full HD

Televizoarele cu functii smart au evoluat foarte mult in ultima perioada, fiind echipate cu functii mai avansate, sisteme de operare mai performante, dar si continut mai diversificat.
Televizorul LG cu seria 32LF630V este un alt smart TV remarcabil. Acesta vine echipat cu sistemul webOS 2.0, oferind o experienta extrem de captivanta. Functiile smart sunt foarte bune, actualul model oferind accesul la o gama diversificata de aplicatii si continut multimedia. Televizorul este si foarte usor de utilizat, integrand un soft foarte bine realizat, intuitiv si foarte usor de accesat.
Aspectele prin care televizorul impresioneaza nu se restrang doar la partea smart. Actualul model poate oferi imagini de exceptie, dar si un sunet clar. Televizorul integreaza un ecran cu o rezolutie inalta, fiind echipat si cu tehnologii speciale la nivelul imaginii. Sistemul audio stereo asigura un sunet de inalta definitie. Acesta vine dotat si cu o gama variata de conectori.

                                              Aici un pret foarte bun pentru acest televizor LG
                                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului LG

Cu un design minimalist ce impresioneaza prin eleganta si rafinament, televizorul LG este unul cu adevarat remarcabil. Profilul extrem de subitre, dar si rama de dimensiuni milimetrice ii confera televizorului o stilistica aparte. Calitatea finisajelor este una deosebita. Rama este realizata in culorile arginitiu si negru, fiind acoperita de finisaje liniare cu un aspect stilistic deosebit. Suportul de masa ultraplat, cu finisaje lucioase are un aspect stilat. Dimensiunile televizorului sunt foarte compacte. Grosimea este de doar 55.3 mm, latimea de 734 mm, iar inaltimea de 438 mm.

Imaginile sunt redate pe ecranul de 80 de cm cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Claritatea este una foarte buna, LG 32LF630V asigurand o experienta de vizionare perfecta. Imaginile Full HD sunt extrem de realiste, detaliile fiind reproduse cu o precizie inalta.
Fiind echipat cu tehnologii speciale de procesare, televizorul LG poate concura si cu modelele mai costisitoare atunci cand vine vorba de calitatea imaginilor. Actualul model este dotat cu tehnologiile: Triple XD Engine, Active Noise Reduction si Dynamic Color Enhancer, asigurand imagini extrem de clare care cu siguranta vor impresiona. Cu toate ca imaginile sunt redate la o claritate foarte buna, nu ma declar atat de impresionat in privinta diagonalei. Daca sunteti dispusi sa alocati 600 de lei in plus, va recomand sa alegeti verisunea de 101 de cm a televizorului (aici pretul televizorului LG 40LF630V, aici review-ul).

Pe partea audio, televizorul vine echipat cu un set de difuzoare stereo cu puterea de 2 x 5 W. Claritatea sunetelor este una destul de buna, televizorul asigurand sunete clare, de inalta fidelitate, reproduse cu precizie.

Datorita functiilor smart, televizorul LG poate oferi accesul la o gama larga de aplicatii si continut multimedia. Acesta vine echipat cu noul sistem de operare webOS 2.0, oferind cea mai captivanta experienta multimedia pe care un televizor o poate asigura. Sistemul webOS este conceput pentru a fi usor de utilizat, asigurand o experienta intuitiva si foarte placuta, apreciata de orice utilizator. Functiile smart sunt foarte bune, aplicatiile disponibile fiind numeroase. Din portalul LG Store utilizatorul va putea descarca aplicatii si viziona continut multimedia si TV. Televizorul este echipat si cu functia Smart Share, dar si cu functia de media player.

Televizorul ofera multiple posibilitati de conectare si cu alte dispozitive, fiind echipat cu numerosi conectori. Acesta integreaza: 3 port-uri HDMI, 1 x scart, 1 x component, 1 x audio, 1 x RJ-45 si 3 x USB 2.0. Modelul dispune si de conectivitate Wi-Fi.

LG 32LF630V este asadar un televizor foarte atractiv, cu un raport calitate pret foarte bun, ce se remarca prin numeroase aspecte, oferind imagini de exceptie, dar si accesul la numeroase aplicatii multimedia. In opinia mea, acesta merita achizitionat cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates