duminică, 9 august 2015

Televizor Smart 3D LED Toshiba, 102 cm, 40L5435, Full HD

Toshiba 40L5435 este unul dintre televizoarele cu adevarat remarcabile. Modelul producatorului japonez, echipat cu cele mai noi tehnologii si functii, atrage atentia prin faptul ca este disponibil la un pret extrem de avantajos. Caracteristicile televizorului sunt foarte bune, fiind un model Full HD cu o diagonala mare, capabil in a reda imaginile si in formatul 3D. De asemenea, este un model smart ce ofera accesul la numeroase aplicatii si continut multimedia. Fiind comercializat la un pret accesibil, modelul Toshiba este potrivit pentru toti utilizatorii ce doresc a beneficia de imagini clare, dar nu doresc a investi o suma mare de bani in achizitionarea unui astfel de produs.
Toshiba 40L5435 este un televizor decent ca si performante care cu siguranta merita achizitionat, fiind unul dintre cele mai atractive modele ce fac parte din aceasta clasa de pret.

                                              Aici un pret bun pentru acest televizor
                                      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

La nivel de design, Toshiba 40L5435 este un televizor modern si elegant, foarte bine realizat. Acesta este alcatuit dintr-o combinatie de culori, fiind realizat in culorile argintiu si negru. Rama este foarte subtire, finisajele fiind extrem de atractive. Calitatea constructiei este foarte buna. Televizorul nu da impresia ca este ieftin, fiind alcatuit din materiale calitative.
Dimensiunile sunt foarte compacte. Televizorul masoara 925 x 604 x 250 mm cu suportul de masa montat, profilul avand o grosime de doar 25 de mm. Greutatea este de 14 kg.

Toshiba 40L5435 ofera imagini extrem de clare. Ecranul televizorului, cu diagonala de 102 cm afisaza imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Imaginile afisate sunt extrem de detaliate, fiind reproduse cu o precizie destul de buna. Culorile sunt realiste si vibrante. Contrastul nativ al televizorului este de 4.000:1, contrastul dinamic fiind de 30.000:1. Luminozitatea este de 300 de cd/mp, iar timpul de raspuns de 8 ms. Acesta poate reda si continutul 3D, fiind echipat si cu tehnologia AMR 400+ ce asigura procesarea imaginilor rapide. Televizorul include si o pereche de ochelari ce fac posibila vizionarea continutului de acest tip. Experienta de vizionare in 3D este cu adevarat capativanta, imaginile HD fiind redate la o claritate excelenta. Televizorul mai integreaza si tehnologiile speciale ale imaginii: High Contrast, Dynamic Contrast si Digital Noise Reduction.

Sistemul audio nicam stereo are puterea totala de 16 W, fiind alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo.
Claritatea sunetelor este destul de buna, sistemul audio integrat fiind echipat si cu tehnologia Dolby Digital Plus.

Functiile smart ale televizorului sunt decente. Cei de la Toshiba au realizat un soft intuitiv si foarte usor de utilizat ce ruleaza fluent, la o viteza destul de buna. Gama de aplicatii din care utilizatorul poate alege este una variata. Prin intermediul browser-ului web, utilizatorul va putea accesa paginile web, avand parte de o experienta foarte placuta. Functia de media player faciliteaza redarea continutului multimedia, asigurand redarea filmelor, a muzicii si a pozelor stocate pe o memorie USB externa.

Tunerul integrat asigura receptionarea canalelor TV la o calitate excelenta, in formatul HD.
Pe partea de conectivitate, televizorul integreaza: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 1 x scart, 1 x component, 1 x composite, 1 slot CI+, 1 conector RJ-45 si Wi-Fi. Conectivitatea HDMI asigura receptionarea semnalelor de inalta definitie provenite de la un blu-ray player, receiver TV sau de la o consola de jocuri.

Asadar, pentru utilizatorii cu buget redus ce doresc achizitionarea unul televizor de calitate, Toshiba 40L5435 reprezinta cu siguranta o alegere inspirata. Acest televizor accesibil (aici pretul) ofera atat imagini de calitate, cat si o functionalitate smart decenta, fiind un model calitativ care cu siguranta merita achizitionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates