marți, 4 august 2015

Laptop Dell Inspiron 3551 cu procesor Intel® Pentium™ Quad-Core™ N3540 2.16GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics

In ultima perioada, am asistat la o serie de lansari foarte interesante venite din partea producatorilor de laptop-uri. In articolul de astazi vom vorbi despre un laptop ce face parte din noua gama entry-level a celor de la Dell. Fiind comerializat la un pret accesibil, laptop-ul Dell 3551 se adreseaza utilizatorului aflat in cautarea unui model ce poate sustine utilizarea in activitatile multimedia.

Actualul model vine echipat cu o configuratie hardware destul de buna, performantele furnizate fiind mai mult decat satisfacatoare. Pentru utilizarea in activitatile uzuale, de zi cu zi, laptop-ul este absolut ideal. Acesta poate rula cu usurinta majoritatea programelor, vitezele de raspuns fiind destul de rapide, experienta in utilizare rezultata fiind foarte placuta.
In raport cu pretul platit, dotarile sunt foarte bune, Dell Inspiron 3551 fiind unul dintre cele mai bune laptop-uri ce fac parte din aceasta categorie.

                                           Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul este unul clasic, laptop-ul fiind realizat in stilul caracteristic al celor de la Dell. Modelul are un aspect elegant, fiind extrem de subtire si foarte bine realizat. Finisajele texturate ii confera o stilistica aparte, aspectul rezultat fiind unul deosebit. Spre deosebire de alte modele, laptop-ul Dell este alcatuit doar din materiale calitative, avand o rezistenta ridicata.
Design-ul slim este dat de dimensiunile reduse. Dimensiunile modelului sunt de: 376.4 x 24.6 x 259 mm, iar greutatea de 2.4 kg. Laptop-ul este compact si poate fi transportat cu usurinta pe oriunde.

La interior, laptop-ul vine echipat cu o configuratie hardware foarte avantajoasa. Performantele furnziate sunt acceptabile, componentele ce alcatuiesc aceasta configuratie fiind de o calitate foarte buna. Procesorul Intel Pentium N3540 ce ruleaza la frecventa standard de 2160 MHz este destul de rapid, frecventa in turbo boost de pana la 2560 de MHz asigurand un plus de putere. Placa video integrata Intel HD Graphics ofera o grafica decenta, performantele in gaming fiind satisfacatoare.
Memoria ram DDR3 de 4 GB completeaza aceasta configuratie, nivelul de performanta atins fiind foarte bun pentru un laptop ce face parte din aceasta categorie.
Stocarea este asigurata de HDD-ul ce ofera o capacitate de 500 de GB, spatiu suficient pentru inmagazinarea multiplelor fisiere multimedia.

Port-urile sunt situate in cele doua parti laterale. Laptop-ul integreaza: 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI si o iesire audio.
Ecranul LCD-LED cu diagonala de 15.6 inch afisaza imaginile la rezolutia HD de 1366 x 768. Tehnologia TrueLife asigura rezultate excelente in reproducerea culorilor, claritatea imaginilor fiind una excelenta. Contrastul este acceptabil, unghiurile de vizualizare fiind extinse.
Sistemul audio integrat are putetrea de 5 W, fiind alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo ce vor reda sunetele la o calitate destul de buna.
Autonomia de functionare este una ridicata, acumulatorul Li-Ion cu 4 celule asigurand o autonomie de aproximativ 5-6 ore.

In concluzie, Dell Inspiron 3551 este unul dintre cele mai atractive laptop-uri multimedia ce fac parte din aceasta categorie de pret, fiind un model calitativ si fiabil care merita cu siguranta achizitonat.
Vi-l recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates