joi, 27 august 2015

Televizor LED Smart 3D Samsung, 121 cm, 48JU7000, Ultra HD

Televizoarele Samsung lansate in ultima perioada pe piata s-au facut remarcate datorita performantelor excelente pe partea de imagine si smart. Cele mai avansate televizoare ale producatorului coreean vine echipate cu tehnologii de ultima ora, oferind imagini de inalta calitate, dar si o functionalitate remarcabila.

La pretul de 5500 de lei (aici pretul), televizorul Samsung 48JU7000 este unul dintre cele mai performante modele atunci cand vine vorba de imagine. Fiind dotat cu un panou Ultra HD, dar si cu tehnologii avansate de procesare si imbunatatire, televizorul Samsung conduce detasat in clasamentul upper entry level. Caracteristicile modelului sunt cu adevarat remarcabile, acesta remarcandu-se atat prin imagine si tehnologiile de care dispune, cat si prin design. Televizorul exceleaza si la partea smart, fiind echipat cu un sistem de operare foarte avansat. Alegerea unui televizor ca acesta este una cat se poate de inspirata. Cu toate ca pretul nu este cel mai accesibil, investitia este una foarte avantajoasa.

                                             Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Samsung
                                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete al televizorului

Cum spuneam, Samsung 48JU7000 este un televizor remarcabil, aspectele prin care impresioneaza fiind numeroase. Design-ul este prima caracteristica remarcabila, televizorul Samsung fiind dotat cu un design de inalta clasa. Acesta este alcatuit din materiale premium, avand o constructie moderna si eleganta. Finisajele sunt extrem de atractive, rama ecranului fiind foarte subtire. Profilul metalic si suportul de masa stilat ii confera modelului un plus de eleganta. Televizorul se incadreaza perfect intr-un living modern, dimensiunile acestuia fiind de: 1087.1 x 630.8 x 67.4 mm.

Acesta vine echipat si cu numerosi conectori. Conectivitatea este foarte buna, televizorul oferind posibilitatea de conectare la o gama larga de dispozitive. Datorita celor 4 intrari HDMI, televizorul va putea receptiona semnalele de inalta definitie de la dispozitivele multimedia aflate in incapere.

Remarcabile sunt si functiile smart. Fiind dotat cu sistemul de operare Tizen, televizorul ofera o experienta multimedia foarte captivanta. Acesta dispune de o interfata imbunatatita, oferind numeroase optiuni de divertisment. Meniul smart este foarte usor de utilizat, accesul la aplicatii si continut multimedia realizandu-se extrem de usor. Aplicatiile disponibile sunt numeroase, portalul de aplicatii integrand o selectie de aplicatii de o calitate foarte buna.
Functiile smart sunt propulsate de un procesor Quad Core ce ofera performante inalte. Vitezele sunt foarte rapide, trecerea de la o aplicatie la alta realizandu-se intr-un timp extrem de scurt.
Televizorul poate sustine aplicatiile si in multitasking, fiind echipat si cu functiile Connect Share, DLNA si Screen Mirroring.

Claritatea imaginilor este una remarcabila. Ecranul cu diagonala de 121 de cm (48 de inch) si rezolutia Ultra HD de 3840 x 2160 va afisa imaginile la o claritate exceptionala. Imaginile 4K arata extrem de bine, fiind foarte detalitate si reproduse cu o precizie maxima. Culorile sunt naturale, Wide Color Enhancer imbunatatind culorile si calitatea. Televizorul Samsung are un contrast inalt, fiind echipat cu tehnologii speciale de imbunatatire ale contrastului. Tehnologiile Micro Dimming, Precision Black si Mega Contrast asigura un contrast ridicat, pentru o experienta de vizionare realista si foarte captivanta. Peak Illuminator asigura o luminozitate ridicata si in scenele intunecate, pentru imagini mai fermecatoare si mai apropiate de realitate. Motorul grafic UHD, dotat cu tehnologia Super Resolution imbunatateste continutul provenit din surse non-UHD, convertind la rezolutia 4K imaginile HD, rezultatele fiind superbe. Alte caracteristici speciale regasite la nivelul imaginii sunt:   Pur Color, PQI 1300 si Auto Motion Plus. Televizorul poate reda si imaginile 3D, dar nu include ochelari ce permit vizionarea continutului de acest tip. Acesti ochelari cu seria SSG-P51002 pot fi achizitionati separat, avand un pret foarte bun.

Sistemul audio cu puterea de 20 de W asigura sunete clare, fiind echipat cu o serie de caracteristici superioare. Televizorul vie echipat cu tehnologiile: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si 3D Sound.

Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa achizitionati televizorul Samsung cu seria 48J7000. Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere performantele televizorului pe partea de imagine si la nivel multimedia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates