marți, 23 februarie 2016

Recenzie Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LSTB 4B00, 10 Seturi, 4 Programe, Clasa A, 45 cm

In articolul de astazi vin cu o recomandare referitoare la o masina de spalat vase, incorporabila,
atractiva si extrem de utila in orice bucatarie. Aceasta poate fi incorporata in mobila de bucatarie, fiind compacta, destul de performanta si bine dotata.

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este o masina de spalat vase ce vine in intampinare cu un set de caracteristici foarte satisfacatoare, avand o capacitate mare, oferind performante rezonabile si asigurand o spalare puternica cu rezultate impecabile. Aceasta este potrivita pentru familiile medii sau mai numeroase, satisfacand asteptarile referitoare la eficienta, performante si capacitate.
Masina de spalat vase poate fi achizitionata astazi, la un pret promotional, cu livrare rapida si gratuita. Alegerea este una foarte avantajoasa, pretul promotional si caracteristicile foarte satisfacatoare fiind aspectele care ma determina sa fac aceasta recomandare.

Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat vase


Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este, cum spuneam, o masina de spalat vase complet incorporabila. Aceasta este realizata la dimesniunile standard, integrandu-se la perfectie in mobila alaturi de celelalte aparate. Dimensiunile sunt urmatoarele: 82 de cm inaltime, 44.5 cm latime si 57.5 cm adancime. Masina are un design clasic, fiind realizata in totalitate in culoarea alba si avand un finisaj standard. Panoul de control este dispus pe usa, interfata fiind intuitiva si foarte usor de utilizat. Interfata este alcatuita din 2 butoane si 4 indicatori care va ajuta in alegerea programului.

Masina de spalat vase are o capacitate de incarcare de 10 seturi, avand un interior bine organizat cu rafturi ajustabile foarte usor de configurat. Exista spatiu suficient atat pentru articolele de dimensiuni obisnuite cat si pentru articolele mai voluminoase, masina asigurand spalarea vaselor, a tacamurilor, oalelor, tigailor, dar si a altor articole. Suprafata interioara este alcatuita dintr-un material inoxidabil de o calitate superioara, elementul de incalzire, respectiv sistemul cu jeturi de apa fiind situate in partea inferioara.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 vine echipata cu 3 programe de spalare, dar si cu optiunea de incarcare la jumatate. Sunt disponibile urmatoarele programe: normal, intensiv si bio/eco. In functie de gradul de murdarie al vaselor, aveti optiunea de a selecta un program cu o actiune normala, respectiv cu o actiune mai puternica. In cele mai multe cazuri, veti opta pentru programul bio/eco, actualul program asigurand o actiune foarte eficienta, un consum redus de energie electrica, dar si rezultate excelente. Optiunea de incarcare la jumatate isi dovedeste utilititatea, oferind posibilitatea de spalare a incarcaturilor mai reduse intr-un timp mult mai scurt, cu un consum mai redus.

Consumul de resurse este unul destul de redus. Masina de spalat face parte din clasa A energetica, avand un consum de 0.94 kW la un ciclu de spalare si un consum anual estimat de 267 de kW. Consumul de apa la ciclul de spalare este de 10 litri, consumul anual estimat fiind de 2800 de litri.
Performantele sunt decente, eficienta fiind una excelenta.

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este asadar o masina de spalat vase care cu siguranta merita luata in considerare. Fiind accesibila, performanta, dar si eficienta, aceasta va asigura o functionalitate excelenta, fiind absolut perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates