luni, 3 august 2015

Laptop Asus X555LA-XX1160D cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.0GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics

Cei de la Asus sunt recunoscuti prin faptul ca au in oferta o gama de laptop-uri foarte bune. Aceste laptop-uri pot satisface asteptarile utilizatorilor ce au la dispozitie diferite bugete, fiind foarte calitative, fiabile si disponibile la preturi avantajoase in raport cu ceea ce ofera.

In articolul de astazi va voi prezenta un laptop ce face parte din noua gama entey-level a producatorului Asus, fiind vorba de modelul X555LA-XX1160D. Fiind disponibil la un pret extrem de avantajos, laptop-ul Asus promite sa asigure o experienta multimedia completa. Acesta este echipat cu cele mai noi componente, configuratia hardware a modelului remarcandu-se prin faptul ca are in dotare un procesor intel ce face parte din generatia a 5-a. Dotarile laptop-ului sunt foarte bune, raportul calitate pret fiind excelent.

                                           Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Prin achizitionarea laptop-ului Asus X555LA-XX1160D, utilizatorul va beneficia de un dispozitiv modern si fiabil, capabil in a sustine utilizarea intr-o gama larga de activatati.
Investita este una foarte avantajoasa, raportul calitate pret fiind unul dintre cele mai bune.
Laptop-ul se remarca printr-o gama variata de aspecte, fiind ideal si pentru un utilizator mai pretentios, in cautarea performantelor.

Design-ul este unul modern si elegant. Fiind un model al seriei X, Asus X555LA-XX1160D este un laptop ce se evidientiaza si prin design. Profilul acestuia este extrem de subtire, finisajele in forma unui cerc concentric conferindu-i o nota stilistica aparte. Carcasa este alcatuita in totalitate din plastic, calitatea constructiei fiind excelenta. Laptop-ul este realizat in culorile argintiu si negru, fiind extrem de atractiv din punctul de vedere al design-ului. Dimensiunile sunt de: 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea de 2.3 kg, laptop-ul fiind compact si foarte usor de transportat.

Performantele modelului sunt excelente. Laptop-ul integreaza o configuratie alcatuita din componente de ultima generatie. La baza performantelor se afla procesorul Intel Core i3-5005U, capabil in a rezolva majortatea task-urilor cu usurinta. Acesta ruleaza la frecventa de 2000 de MHz, fiind un dual core bazat pe o arhitectura Broadwell. Vitezele de raspuns sunt extrem de rapide, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.
Placa video integrata Intel HD Graphics 5500 poate rula jocurile la un nivel grafic mediu si reda filmele la rezolutia HD, performantele chipset-ului fiind decente.
Din aceasta configuratie face parte si memoria ram DDR3 de 4 GB, cu frecventa de 1600 de mhz.
Stocarea este asigurata de HDD-ul ce are o capacitate de 500 de GB.

Touchpad-ul este deosebit de precis, fiind echipat cu tehnologia Smart Gesture. Tastatura ofera o experienta confortabila in utilizare, dar si un randament bun.
Ecranul LCD-LED cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o claritate foarte buna, fiind extrem de calitativ.

Dotarile multimedia sunt excelente, laptop-ul integrand: un set de difuzoare stereo, un microfon, o camera web, un cititor de carduri si o unitate DVD-RW. Acesta mai integreaza: 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, o iesire audio si un conector RJ-45.
Acumulatorul cu 2 celule ofera o autonomie ridicata, de aproximativ 4-5 ore in functie de natura activitatilor.

In concluzie, Asus X555LA-XX1160D este unul dintre cele mai atractive laptop-uri ce fac parte din aceasta categorie de pret, fiind un model care merita achizitionat cu siguranta.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates