luni, 17 august 2015

Laptop Asus X553MA-XX402D cu procesor Intel® Pentium® Quad Core N3540, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black

Laptop-urile Asus din seria X se adreseaza segmentului entry-level, fiind potrivite pentru utilizatorii aflati in cautarea unui model de calitate, decent in privinta performantelor, disponibil la un pret avantajos. Unul dintre cele mai ieftine modele ale acestei serii este X553MA-XX402D. Fiind disponbiil in magazine la un pret foarte atractiv, laptop-ul Asus este ideal pentru activitatile office si multimedia. Avand la interior o configuratie hardware decenta, dar si un pachet de dotari destul de bun, acesta poate sustine majoritatea activitatilor de zi cu zi fara probleme. Actualul model Asus merita cu siguranta achizitionat, fiind o alegere inspirata si foarte avantajoasa. Raportul calitate pret este unul foarte bun, caracteristicile si dotarile fiind foarte bune pentru un laptop ce face parte din aceasta categorie. Laptop-ul Asus se remarca atat prin caracteristici, cat si prin design.

                                     Aici un pret foarte bun pentru acest laptop Asus
                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Asus X553MA-XX402D vine cu un design modern si elegant, fiind disponibil in culoarea neagra. Laptop-ul se remarca si datorita finisajelor, avand un aspect stilistic deosebit. Carcasa este realizata din plastic, dimensiunile modelului fiind foarte compacte. Acesta prezinta o constructie slim, fiind portabil si usor de transportat. Dimensiunile sunt de: 280 x 25.3 x 258 mm , iar greutatea de 2.2 kg.
Laptop-ul Asus arata foarte bine la exterior, cu toate ca este un model ieftin, design-ul sau clasic ce integreaza un set de elemente stilistice deosebite fiind cu adevarat remarcabil.

Pentru a asigura o productivitate ridicata, dar si un randament bun, un laptop trebuie sa fie dotat cu o tastatura si un touchpad de precizie inalta. Actualul model integreaza un touchpad de dimensiuni mari, echipat cu tehnologia Smart Gesture, extrem de precis si cu o viteza de raspuns inalta. Tastatura ergonomica, realizata dintr-o singura bucata, ofera o experienta foarte comfortabila in tastare.

Display-ul LCD-LED al laptop-ului, cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o claritate perfecta, avand un constrast mai bun decat majoritatea ecranelor.
Dotarile multimedia sunt foarte bune. Sistemul audio stereo echipat cu tehnologiile Sonic Master si Sonic Focus va asigura sunete de inalta fidelitate, redate la o claritate acceptabila. Laptop-ul mai integreaza: o unitate DVD-RW, un cititor de carduri, o camera web si un microfon.

Dotarile tehnince sunt destul de bune. Actualul model vine echipat cu un procesor Intel Pentium N2540, Quad Core, dotat cu tehnologia turbo boost, ce poate atinge o frecventa de 2660 de MHz. Acest procesor entry level asigura o putere de calcul decenta in majoritatea situatiilor, fiind capabil in a sustine majoritatea activitatilor multimedia fara probleme, oferind o experienta fluenta in utilizare.
Placa video este integrata, procesorul grafic Intel, cu seria HD Graphics asigurand o grafica decenta in activitatile uzuale. Laptop-ul mai integreaza o memorie ram de 4 GB, dar si un HDD ce are capacitatea de 500 de GB.
Acumulatorul cu doua celule ofera o autonomie ridicata, de pana la 5 ore de utilizare.
Port-urile integrate sunt numeroase, fiind situate in partea laterala. Modelul dispune de: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 2 iesiri audio si 1 conector RJ-45. Acesta mai dispune de conectivitate Wireless, dar si de o conexiune bluetooth.

Asadar, daca doriti a va achizitiona un laptop de calitate, dar aveti la dispozitie un buget limitat, va recomand cu incredere sa alegeti acest Asus cu seria X553MA-XX402D, performantele acestuia fiind mai mult decat satisfacatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates