sâmbătă, 6 decembrie 2014

Televizor Smart LED Samsung 58H5203,147 cm, Full HD

Televizoarele cu diagonala mare.Alegerea perfecta pentru pasionatii de filme si transmisiuni sportive.Acestea ofera o experienta captivanta si mult mai realista care cu siguranta o sa va impresioneze.
Samsung 58H5203,subiectul acestei prezentari,se face remarcat prin diagonala mare a ecranului si pretul foarte accesibil la care este comercializat.
Un pret extrem de bun pentru un televizor foarte calitativ.
Se evidentiaza si in alte aspecte foarte importante cum ar fi:calitatea imaginilor afisate si functionalitatea.
Imaginile arata superb pe acest ecran mare,asta datorandu-se rezolutiei full hd 1920x1080p si a tehnologiilor speciale de procesare ale imaginii.Regasim aici:hyper real engine,clear motion rate 100 si wide color enhancer plus.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui televizor

Prin clear motion rate intelegem o rata mare de reimprospatare,in cazul de fata la 100 de Hz,fiind benefica scenelor in miscare,acestea fiind redate fara neclaritati.
Wide Color Enhancer se bazeaza pe un algoritm special care imbunatateste calitatea imaginilor semnificativ si releva detalii ascunse.
Partea audio-regasim aici difuzoare stereo cu puterea totala de 20 de W ce includ tehnologii de la dolby si dts,sunetele reproduse de catre acestea fiind extrem de clare si precise.
Functionalitatea smart-ne ofera accesul la o gama variata de aplicatii,transformand televizorul intr-un dispozitiv multimedia de entertainment capabil sa indeplineasca o gama variata de functii.
Vom putea accesa  browserul web,instala aplicatii din samsung store si rula aplicatii preinstalate ca:youtube,facebook,twitter,skype,dailymotion,weather.
Mediaplayer-ul integrat ne ofera posibilitatea sa redam filmele la calitate full hd,scutindu-ne de achizitionarea unui alt dispozitiv.Este compatibil cu toate formatele si suporta ca medii de stocare hdd-ul si stick-ul usb.
Conectivitatea include o varietate mare de porturi pentru a putea conecta orice dispozitiv il aveti prin preajma.Regasim aici:doua porturi hdmi,scart,iesire audio digitala intrare usb si lan(rj-45).
Alte caracteristici-clasa A++ energetica garanteza un consum de curent foarte scazut,un consum de numai 68 de W pe ora.
Asadar,daca aveti nevoie de un televizor cu diagonala mare si functii smart,atunci Samsung 58H5203 reprezinta alegerea perfecta.Un televizor extraordinar pe care am placerea sa vi-l recomand.

Televizorul poate fi achizitionat si de la:Flanco ori Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates