vineri, 5 decembrie 2014

Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint WDD9640BX, 1400 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, Alb

Hotpoint este unul dintre brandurile puternice pe piata de electrocasnice,produsele acestora remarcandu-se prin calitate si fiabilitate,dar si prin pret foarte bun la care sunt comercializate.
Asadar,daca sunteti in cautarea unei masini de spalat extrem de performanta si sunteti dispusi sa alocati o suma mai mare de bani in achizitionarea acesteia,va recomand atunci sa mergeti pe
Hotpoint WDD9640 ,o masina de spalat moderna care se face remarcata prin functionalitatea excelenta oferita la spalare.Aceasta asigura ingrijirea perfecta a rufelor,atat la spalare,cat si la uscare.
Este si eficienta energetic,fiind inclusa in clasa A si notata cu sigla ecotech.Performantele furnizate sunt maxime,iar cantitatea de resurse consumate este relativ redusa.
Capacitatea mare de incarcare,de pana la 9 kg va permite spalarea unei cantitati mult mai mare de rufe la o singura spalare,economisind astfel timp si resurse.Centrifugarea,care se realizeaza la o viteza de 1400 rpm asigura o stoarcere perfecta si o uscare intr-un timp cat mai scurt.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
     
               Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Gama variata de programe va ajuta sa faceti de fiecare data alegerea corecta in functie de gradul de murdarie al rufelor,cantitate,timp si energie electrica.
Regasim aici:program rapid,eco,bumbac,sintetice,lana,colorate,matase,delicate,baby,etc.
Anti-strain-programul special bazat pe tehnologii avansate ce ofera rezultate excelente in indepartarea petelor.
Woolmark platimum-certificare ce asigura cele mai bune rezultate in spalarea hainelor delicate.
Uscarea cu senzori permite uscarea rufelor in functie de preferinte.Putem opta pentru uscare completa sau putem selecta una din optiunile care pastreaza un nivel de umiditate,ex. calcare.
Display-ul led afisaza informatii referitoare la etapa de spalare,centrifugare,de uscare,timpul ramas si temperatura curenta.
Functia de programare intarziata permite programarea ciclului si inceperea acestuia in timpul convenabil noua.De exemplu,o puteti programa sa spele seara,cand tariful la energie este mai scazut.
Alte caracteristici-Super Silent-foarte silentioasa in ceea ce priveste zgomotul produs atat la spalare,cat si la uscare.
Dimensiunile de 85x59.5x60.5 permit amplasarea acestei masini de spalat si in incaperi mai mici,unde lipsa spatiului poate reprezenta o problema.
Per total,Hotpoint WDD9640BX se dovedeste a fi o masina de spalat rufe extrem de calitativa si performanta.
Va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates