sâmbătă, 27 decembrie 2014

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7540, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Cu o gama extrem de diversificata de electrocasnice,Whirpool este unul dintre cei mai mari producatori ce s-au consacrat de-a lungul timpului prin calitatea excelenta a produselor fabricate,primind un numar foarte mare de aprecieri din partea utilizatorilor.
Atunci cand vine vorba de masini de spalat,Whirpool reprezinta pentru mine alegerea principala.
Astazi am placerea sa va prezint modelul AWO/C 7540.
O masina de spalat extrem de performanta si foarte tehnologizata ce imbina o spalare perfecta cu un consum foarte scazut de resurse.
In ceea ce priveste aspectul,Whirpool AWO/C 7540 este o masina de spalat ce arata extrem de bine.
Un design placut la vedere,o constructie eleganta realizata din materiale de inalta calitate.
Dimensiunile sunt in mare parte standard pentru o masina de spalat,cu 85 cm inaltime,59.5 cm lungime si 52 cm adancime.

             Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Greutatea de 66 kg ii ofera o stabilitate excelenta in timpul centrifugarii.
O stabilitate buna se traduce si printr-un numar scazut de vibratii,fiind destul de silentioasa in privinta zgomotului.Cu 59 dB la spalare si 77 dB la centrifugare,sta destul de bine in privinta acestui capitol.
Intradevar,nu este cea mai silentioasa masina disponibila pe piata,dar la o centrifugare de 1400 rpm,ceea ce este perfect pentru stocarcerea perfecta a rufelor,acest lucru se justifica.
Clasa A+++ energetica din care aceasta face parte este cea mai eficienta dintre toate clasele.
Consumul energetic reprezinta intotdeanua un aspect important atunci cand alegeti un produs,oricare ar fi acesta.
Iata ca aceasta masina de spalat demonstreaza ca este extrem de economica,ceea ce reprezinta un avantaj imens.Consumul de curent al acesteia in ciclul standard este de doar 0.84 kw.
Programele de spalare sunt structurate in asa fel incat sa acopere o gama cat mai diversificata de articole realizate din diferite tipuri de tesaturi.
Avem la dispozitie:program rapid,aqua eco,super eco,mixt,bumbac,colorate,culori deschise,culori inchise,delicate,optiune spalare manuala,prespalare si catire intensiva.
Se remarca aici programele 6 th sense colors dedicate rufelor colorate,cele economice cu un consum extrem de scazut al resurselor,cel rapid de numai 15 minute si optiunile speciale care ne dau oportunitatea de a particulariza programul in functie de preferinte.
Situat alaturi de panoul de control,display-ul lcd are ca rol afisarea informatiilor referitoare la programul ales,mai exact etapa de spalare si timpulu ramas pana la finalizare.
In dreptul caracteristicilor speciale se regasesc:recomandarea de dozare in functie de incarcatura detectata,sistemul de detectare al spumei si sistemul de siguranta impotriva copiilor.

Inchei aceasta prezentare prin a va recomanda sa achizitionati aceasta masina de spalat Whirpool AWO/C 7540 ,o alegere cat se poate de inspirata de care cu siguranta veti fi impresionat.

Masina de spalat rufe poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates