luni, 22 decembrie 2014

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Atunci cand sunteti in cautarea unei noi masini de spalat,una dintre cele mai bune alegeri este reprezentata de un model de la Whirpool,prezentarea de astazi fiind dedicata modelului AWS 61212,o masina de spalat extrem de performanta ce asigura performante excelente in spalarea rufelor si un consum energetic foarte scazut.
Are un pret foarte bun,daca stam sa ne raportam la caracteristicile exclente al acesteia.
Whirpool reprezinta pentru mine cea dintai alegere prin faptul ca este un brand foarte cunoscut pe piata masinilor de spalat rufe si nu doar.Acestia au in domeniu o gama foarte diversificata de electronice,remarcandu-se de-a lungul timpului prin calitatea excelenta a produselor fabricate.
Revenind la prezentare vom observa o masina de spalat de calitate ce se remarca in privinta tehnologiilor speciale cu care este dotata,capacitatea mare de incarcare,consumul energetic,dar si prin gama foarte diversificata de programe.


Datorita tehnologiei al saselea simt care se adapteaza in functie de tipul incarcaturii,vom obtine rezultate la spalare exceptionale,combinate cu un consum extrem de scazut de resurse.
Clasa A++ garanteaza un consum energetic extrem de scazut,o eficienta energetica excelenta atat la spalare,cat si la centrifugare.
Sta foarte bine in privinta capacitatii de incarcare,acesatta fiind de pana la 6 kg de rufe la o singura spalare.Si centrifugarea perfecta la 1200 rpm reprezinta o caracteristica foarte importanta la care Whirpool 61212 exceleaza.
Referitor la programele de spalare,aceasta masina de spalat se poate lauda cu o gama foarte diversificata de programe ce asigura eficienta in timpul spalarii si performante maxime pentru o gama larga de articole.
Voi enumara aici cele mai importante si utile programe:bumbac,lana sintetice,matase,jeans,economic si rapid.
Pentru personalizarea programului,Whirpool 61212 ne pune la dispozitie si optiuni speciale,regasindu-se aici:prespalare,clatire intensiva,usor de calcat si clean+.
Clean+ este optiunea speciala dedicata rufelor ce prezinta pete dificile.In combinatie cu un detergent special,performantele furnizate sunt excelente chiar si la temperaturi scazute.
Printre caracteristicile speciale incluse in acest model regasim si functia de programare intarziata ,sistemul de detectare al spumei,dar si sistemul de protectie impotriva inundatiilor.
Pe partea de design se remarca prin constructia moderna de tip slim,dimensiunile acesteia fiind foarte compacte,mai exact 84.5 cm inaltime,59.5 cm lungime,45 cm latime.
In concluzie,va recomand cu incredere sa achizitionati aceasta masina de spalat,fiind un produs foarte calitativ si fiabil ce asigura spalarea la perfectie a rufelor.

Masina de spalat poate fi achizitionata si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates