marți, 16 decembrie 2014

Laptop Dell Inspiron 3531 cu procesor Intel® Celeron™ Dual-Core N2830, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Black

Daca sunteti in cautarea unui laptop de calitate si accesibil ca pret,va recomand atunci sa mergeti pe acest model de la Dell,cu seria Inspiron 3531.
Cu o configuratie mai mult decat decenta,acesta se descurca excelent in utilizarea in activitati de zi cu zi,multimedia si office.
Are un design foarte modern si prezinta o constructie compacta si foarte subtire,avand o grosime de sub 1 inch si o greutate de numai 2.12 kg.
Se remarca prin calitatea constructiei,componentele de calitate incluse si autonomia foarte buna a bateriei.
O constructie solida si foarte rezistenta la factori de natura mecanica si termica.Rezista la temperaturi ridicate,la rasucire si rotire,tastele rezista la pana la 10 miioane de apasari,iar balamalele ecranului isi pastreaza rezistenta chiar si dupa 20.000 de deschideri.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui laptop

Autonomia de lucru este foarte buna,de pana la 6 ore de lucru in functie de natura activitatilor.Acest fapt se datoreaza acumulatorului li-ion cu 4 celule si a componentelor efieciente energetic.
Ecranul cu diagonala de 15.6 inch,bazat pe tehnologia lcd-led,cu o rezolutie hd de 1366x768 va afisa imaginile la o claritate foarte ridicata.Culorile sunt reproduse cu o acuratete foarte buna,iar nivelul contrastului este excelent.
Configuratia hardware include:
-procesor intel celeron N2830,opereaza pe doua nuclee la o viteza de lucru de 2160 mhz,1 MB cache,tehnologie 22 nm;
-placa video integrata intel hd graphics;
-4 gb de memorie ram ddr 3 cu viteza de 1600 mhz;
-hdd cu capacitatea de stocare de 500 de gb.
Include sistemul de operare windows 8.1,licenta originala, ce ruleaza foarte bine,la o viteza foarte buna,fara lag.
Pe partea multimedia,acesta vine cu:cititor de carduri,camera web,microfon si dufuzoare stereo cu tehnologia waves maxx audio.
Conectivitatea include doua porturi usb 2.0,hdmi si wireless.

In concluzie,Dell Inspiron 3531 reprezinta o alegere foarte buna,un laptop foarte accesibil ca pret ce isi dovedeste calitatile prin furnizarea unor performante de lucru destul de bune.
Acestea fiind spuse,vi-l recomand cu incredere!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates