joi, 18 decembrie 2014

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-MH1011, 6 kg,1000 RPM, Clasa A+, Alb

Nu stiu daca va suna cunsocut numele Daewoo atunci cand va referiti la produse electrocasnice,dar va asigur ca este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice ce-si au originea in Coreea de Sud.
Astfel,daca sunteti in cautarea unei masini de spalat de calitate,care sa asigure performante excelente la spalare,dar bugetul dumneavoastra este ceva mai restrans,va recomand atunci sa alegeti un produs de la Daewoo.

Recomandarea mea merge spre modelul DWD-MH1011.O masina de spalat compacta ca dimensiuni ce are ca puncte forte capacitatea mare de incarcare,programele diversificate si consumul redus de energie electrica.O alegere cat se poate de buna la un pret incredibil de mic pentru ceea ce ofera.

Se evidentiaza prin design-ul clasic care poate fi destul de atractiv,in timp ce dimensiunile reduse ale acesteia(84.5x59.5x47) permit amplasarea in orice spatiu.


Cuva are o capacitate mare ce permite incarcarea a pana la 6 kg de rufe la o singura spalare.Sta bine si pe partea de centrifugare,cu 1000 rpm la stoarcere.Clasa A+ din care Daewoo DWD-MH1011 face parte garanteaza un consum energetic extrem de scazut si va ajuta sa faceti economii la factura de electricitate.
Producatorul estimeaza un consum anual de resurse de 180 kw enegie electrica si 9400 litri de apa(la o medie de 220 cicluri de spalare).

Include o gama diversificata de programe,8 la numar,regasindu-se aici:
-program bubmac,sintetice,lana,delicate,spalare rapida si baby care.
Programul bumbac(standard) poate spala o incarcatura completa de pana la 6 kg intr-un timp de 190 de minute,cu rezultate excelente,eliminand chiar si cele mai dificile pete.
Programul rapid poate spala o incarcatura mai mica de rufe in incredibilul timp de numai 16 minute.

Temperatura poate fi reglata pe mai multe nivele,o alegere in functie de gradul de murdarie al rufelor in concordanta cu resursele energetice alocate.
Numarul redus de butoane al panoului de control va ajuta in a selecta programul intr-un timp cat mai scurt.

Alte caracteristici de natura tehnica:nivel zgomot-60 dBla spalare,73 dB la centrifugare;greutate 54 kg.

Asadar,daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe de calitate la un pret foarte scazut,Daewoo DWD-MH1011 reprezinta cea mai buna alegere disponibila pe piata la un pret atat de accesibil.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates