miercuri, 3 decembrie 2014

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E18EU, 6 seturi, 5 programe, 55 cm, Clasa A+, Inox

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o masina de spalat vase,dar intampinati problema spatiului redus care nu va permite sa o amplasati,atunci alegerea perfecta pentru dumneavoastra are numele de
Bosch SKS51E18EU.
O masina de spalat vase compacta si destul de spatioasa ce ofera performante excelente la spalare si are un consum extrem de scazut de resurse.
Un accesoriu foarte util care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui.
Face parte din clasa A+,cu 0.62 kw consumati per ciclu si o cantitate de apa foarte scazuta de numai 7.5 litri.Un consum estimat pe an ar fi de:174 kw en. electrica si 2100 litri de apa.
Ne pune la dispozitie un numar de 5 programe,aici regasindu-se:eco,standard,articole din sticla,intensiv si rapid.

                Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat vase
                               Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice

Alegerea programelor o vet face tinand cont de gradul de murdarie al vaselor,cantitatea de resurse si timpul alocat.
Veti gasi programul eco cel mai folositor pentru vasele cu un nivel mediu de murdarie,oferind rezultate exceptionale la o cantiate infima de resurse consumate.
Datorita tehnologiei SilencePlus,zgomotul produs va fi de  doar 48 dB la spalare,o masina de spalat vase foarte silentioasa.
Aquastop asigura protectie impotriva inundatiilor/scurgerilor de apa chiar si atunci cand masina este deconectata de la retea.
Are un design foarte modern ce se va integra perfect intr-o bucatarie moderna si este realizata din materiale de inalta calitate.Atat interiorul,cat si exteriorul sunt realizate din inox,material extrem de calitativ si durabil in timp.
In concluzie,Bosch SKS51E18EU reprezinta una dintre cele mai bune masini de spalat disponibile pe piata si in acelasi timp alegerea mea preferata datorita tuturor caracteristicilor avansate cu care aceasta se lauda.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates