miercuri, 24 decembrie 2014

Laptop Lenovo Ideapad G5070 cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, 4GB, 1TB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black

Atunci cand vine vorba de laptopuri,Lenovo este unul dintre cei mai mari producatori ce s-au evidentiat in privinta calitatii excelente a produselor comericalizate la un pret corect pentru ceea ce ofera.
Exemplul perfect al unui laptop de calitate la un pret foarte avantajos este modelul Ideapad G5070 de la Lenovo.
Componentele cu care acesta este dotat sunt mai mult decat decente,oferind performante foarte bune in activitati multimedia si office.
O configuratie hardware ce include:
-procesor intel core i3 dual core 4005U ce ruleaza la viteza de 1700 mhz,3 MB cache,tehnologie 22 nm;un procesor foarte performant ce ofera viteze de lucru excelente;faptul ca acest laptop este dotat cu un asemenea procesor reprezinta un mare avantaj;
-placa video integrata intel hd graphics 4400;ofera imagini cu un grad ridicat de detaliu,performantele acesteia fiind destul de bune intr-o gama larga de activitati;
-4 gb de memorie ram ddr 3,1600 mhz;
-hdd cu capacitatea de stocare de 1 TB.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                   Cumpara laptopul de aici la un pret foarte avantajos


Pentru o utilizare normala,in activitati de zi cu zi veti descoperi un laptop destul de performant ce asigura o experienta de utilizare foarte buna,cu viteze rapide in lucru.
Design-ul acestuia este foarte modern,fiind realizat din plastic cu textura liniara,rezistent la zgarieturi.
Prezinta o constructie solida si foarte compacta ca dimensiuni si greutate.Are o grosime de doar 25 mm si o greutate de numai 2.5 kg.
Display-ul lcd-led cu care acesta este dotat are diagonala de 15.6 inch si o rezoltuie hd de 1366x768,imaginile afisate fiind de o claritate foarte buna.
Culorile sunt reproduse cu acuratete,nivelul contrastului este destul de bun,in timp ce unghiurile de vizualizare sunt cam inguste,ceea ce este normal pentru un display de tip tn.
Sta bine si pe partea de autonomie,cu o durata de functionare de pana la 5 ore in functie de activitati,asta datorita acumulatorului li-ion cu 4 celule.
Pe partea multimedia include:unitate dvd rw,microron,camera web hd,difuzoare si cititor de carduri.
Difuzoarele stereo dotate cu tehnologia speciala dolby advanced audio produc un sunet foarte clar,precis si puternic,oferind o experienta audio foarte placuta.
Conectivitatea include porturi:hdmi,vga,usb,iesire audio,rj-45,wireless si bluetooth.

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la: Altex sau Flanco

Acestea fiind spuse,va recomand sa achizitionati acest laptop,fiind un produs foarte calitativ ce ofera un nivel de performanta foarte bun in raport cu pretul platit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates