joi, 25 decembrie 2014

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR, 303 l, Clasa A+, H 187 cm, Inox

Daca va doriti o combina frigorifica de calitate,excelenta din punct de vedere al caracteristicilor si la un pret destul de accesibil,ceea ce va recomand sa alegeti este acest model de la Indesit,cu seria
BIAA 13P X DR.
Un aparat frigorific produs de o firma consacrata in domeniu ce beneficiaza de o serie de caracteristici excelente si reprezinta alegerea perfecta pentru o familie cu un numar mediu de membri.
In ciuda pretului accesibil la care este comercializata,aceasta se remarca in primul rand prin calitatea constructiei.Exteriorul este realizat din inox,material de inalta calitate ce ii confera un design aparte,o realizare extrem de reusita.
La capitolul dimensiuni este destul de compacta, cu 187 cm inaltime,60 cm lungime si 65.5 cm adancime.

              Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica

Afla aici toate caracteristicile ale acesteia si cumpara la un pret foarte accesibil

Dar este foarte incapatoare in privinta spatiului de stocare.Are o capacitate de depozitare neta de 303 litri,ceea ce este mai mult decat suficient.
Compartimentarea este realizata astfel:213 litri sunt alocati pe partea de frigider si 90 de litri pe partea de congelator.
Frigiderul este foarte spatios,fiind impartit pe 3 rafturi realizate din sticla,4 suporturi de usa pentru depozitarea sticlelor si alimentelor de dimensiuni mai mici si o cutie dedicata legumelor sau fructelor.
Aceasta compartiemntare este una foarte eficienta,ce ajuta la maximizarea spatiului.
Congelatorul prezinta o compartimenare de tip standard,fiind impartit pe 3 compartimente si are o capacitate de congelare foarte rapida.
Consumul de energie al combinei frigorifice Indesit BIAA 13P X DR este foarte scazut,fiind inclusa in clasa A+ energetica.Un consum raportat la 24 de ore de 0.72 kw,raportat la an de 272 kw.
Alte detalii tehnice care merita a fi mentionate:autonomia fara curent este de pana la 19 ore,o pana de curent nu ar trebui sa reprezinte vreo problema,nivelul zgomotului produs este de doar 41 dB,fiind foarte silentioasa.
Asadar,aceasta combina frigorifca de la Indesit isi dovedeste calitatile excelente,fiind un produs de cea mai buna calitate prin ceea ce ofera:o calitate a constructiei foarte buna,o capacitate mare de depozitare si un consum de curent foarte scazut.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Combina frigorifica poate fi achizitionata si de la: Flanco

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates