duminică, 21 decembrie 2014

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEB64190055, Electric, 8 Functii, Grill, Clasa A, Negru + Plita incorporabila HANSA BHGI63112035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, sticla neagra

Daca v-ati decis sa va dotati noua bucatarie cu electrocasnice de calitate la un pret foarte avantajos,recomandarea merge spre acest pachet promotional de la Hansa ce include cuptor incorporabil BOEB64190055 si plita BHGI63112035.
Incorporabilele au inregistrat vanzari din ce in ce mai crescute in ultima perioada,in timp ce pretul acestora a devenit din ce in ce mai accesibil.
Pe langa fumctionalitatea excelenta pe care o ofera,acestea va ajuta sa economisiti spatiu.
Nu stiu daca va suna cunoscut numele Hansa,fiind un brand polonez ce activeaza cu precadere pe segmentul de electrocasnice de bucatarie,dar va garantez ca este un producator ce tine la calitate,produsele fabricate de acestia fiind foarte fiabile,cu o durata mare de viata.
Design-ul acestora este foarte modern,respectand traditia incorporabilelor care s-au distantat fata de clasicele produse prin design-ul inovator si elegant.
Culoarea neagra are ca avantaj ca poate ascunde potentialele urme de murdarie.

      Aici un pret foarte bun pentru aceste electrcasnice incorporabile
Cuptorul Hansa BOEB64190055 se remarca prin prisma calitatilor excelente de care da dovada.
Are un consum de curent foarte scazut,fiind inclus in clasa A,certificarea ce asigura eficacitatea sporita in privinta consumului energetic,acesta fiind de doar 790 W/ora.
Puterea de 2900 de W este benefica in privinta faptului ca temperatura selectata va fi atinsa intr-un timp cat mai scurt,iar coacerea va fi realzata uniform.
Avand o capacitate de 66 litri,acesta permite gatirea simultana pe mai multe nivele,ventilatorul asigurand distrbuirea uniforma a caldurii pe toata suprafata.
Include o gama diversificata de 8 functii,acestea fiind structurate prin combinarea elementelor de incalzire.
Selectarea acestor functii se realizeaza foarte usor cu ajutorul butoanelor capacitive de sub display si a celor rotative.
Display-ul de tip led este un element foarte util in dotarea acestui cuptor,ajutandu-va sa setati programul,timpul alocat,afisand chiar si ceasul.
Cele mai importante dintre acestea,cele pe care le veti folosi cel mai des sunt:
-incalzire inferioara + superioara- pentru majoritatea preparatelor;
-gatire cu convectie(incalzire inferioara+superioara+ventilatorul pornit)-asigura gatirea mai rapida,perfect pentru preparate de patiserie ,din carne sau pizza;
-grill-pentru prepararea fripturii si a altor preparare din carne.
Rezultatele obtinute cu acest cuptor sunt foarte bune.
Veti descoperi pe parcurs cele mai bune setari in functie de ce veti prepara,dar oricum rezultate excelente veti obtine inca de la inceput.
Accesorii incluse-2 tavi(plata si adanca) si un raft de sarma telescopic.
Alte caracteristici-interiorul este realizat din email,un material usor de curatat ce va ajuta sa mentineti cuptorul curat printr-un procedeu de curatare ce necesita doar o carpa umeda.

                 Cumpara aceste produse la un pret foarte avantajos

             Aici toate caracteristicile si specificatiile ale acestor produse

Spre deosebire de cuptorul ce avea alimentare electrica,plita Hansa BHG163112035 vine cu alimentare pe gaz(metan sau gpl).Un lucru foarte avantajos datorita faptului ca plitele pe gaz sunt mult mai economice decat cele cu alimentare electrica(cele cu inductie ar putea reprezenta o exceptie,dar pretul mare reprezinta un dezavantaj).Aceasta afirmatie nu se aplica si in cazul cuptorului(electric mai econmic decat pe gaz).
Plita prezinta o realizare moderna,suprafata acesteia fiind realizata din sticla,in timp ce gratarele,care sunt foarte solide sunt realizate din fonta.
Include 4 arzatoare de dimensiuni diferite,mai exact unul mic,2 medii si unul Wok(turbo).
Ca functii speciale include aprinderea electrica,o caracteristica speciala care printr-un impuls electric declanseaza aprinderea.
Sistemul de siguranta functioneaza astfel;cand flacara se stinge,supapele de protectie sunt actionate,eliminand astfel orice pericol.

Concluzia ar fi ca merita sa achizitionati aceste electrocasnice de bucatarie,reprezentand o alegere cat se poate de inspirata la un pret foarte prietenos cu buzunzarele noastre.
Recomand cu incredere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates