vineri, 26 decembrie 2014

Televizor Smart 3D LED LG, 139 cm, Full HD, 55LB671V

In zilele noastre,un televizor de inalta calitate este absolut necesar,asta datorita faptului ca majoritatea continutul video(tv,filme,jocuri) a avansat odata cu tehnologia,fiind produs in formate hd.
In aceste conditii,ar fi si pacat sa nu detinem un televizor performant care sa ne redea continutul la calitatea la care a fost produs.
Daca sunteti in cautarea unui televizor de cea mai buna calitate,excelent pe partea de imagine si functii,alegerea pe care va recomand sa o faceti are numele de LG 55LB671V.
La prima vedere,acesta impresioneaza in privinta design-ului,o realizare moderna ce se remarca prin rama ultrasubtire ce scoate in evidenta imaginea si o face sa para ca pluteasca.Se va integra perfect in orice incapaere moderna.Totusi,ar fi recomandat sa-l amplasati intr-o sufragerie.
Un televizor care se remarca in primul rand prin calitatea excelenta a imaginilor afisate.
Cei de la LG sunt recunoscuti in privinta calitatii imaginilor,dar acest televizor intrece orice asteptari.
Ecranul cu diagonala mare de 139 de cm ce are o rezolutie full hd si dispune de tehnologiile moderne de imbunatatire ale imaginilor creaza o experienta vizuala de neimaginat.


                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Veti fi surprinsi de cat de bine se vede acest televizor.
Sta bine in privinta tuturor aspectelor pe partea de imagine,asta si datorita ecranului cu tehnologia IPS:claritate perfecta,culori naturale si reproduse fidel,contrast excelent,scene in miscare redate fara neclaritati si unghiuri de vizualizare foarte mari.
Calitatea imaginilor este amplificata si de procesorul de imagine triple xd engine ce ofera cele mai bune rezultate in privinta culorii,contrastului si a claritatii.
Picture Wizzard III va permite sa ajustati anumiti parametri ai imaginii,o calibrare personalizata in functie de preferinte.
Alte tehnologii speciale ale imaginii:resolution upscaler,active noise reduction,real cinema 24p si mci 700.
Poate reda si imagini tridimensionale,fiind dotat cu tehnologia pasiva LG Cinema 3D ce utilizeaza ochelari comfortabili,fara baterii si fara efect de fluctuatie,continutul de acest tip fiind redat la o claritate si profunzime uimitoare,imaginile parand ca ies din ecran.
Pe partea audio LG 55LB671V include un sistem audio stereo ce include doua difuzoare,avand o putere totala de 24W.Se remarca aici tehnologiile speciale:smart sound,clear voice II,virtual surround,dolby si dts.
Sistemul de operare web OS asigura o functionalitate smart excelenta,o experienta intuitiva de operare.Pot spune ca pe partea de soft,LG este peste toti ceilalti producatori.
Am fost placut impresionat de acest nou sistem de operare pe nume web OS ce a reusit sa imbunatateasca cu mult experienta de utilizare,din punctul meu de vedere fiind un sistem de operare apropae perfect care o sa va faca sa folositi cu adevarat functiile smart ale televizorului.
Cu toate ca detin de cativa ani un televizor smart,pana sa fac trecerea la noul televizor LG,nu foloseam functiile smart aproape deloc.Iata ca acest lucru s-a schimbat.
Ce ofera acesta:o interfata intuitiva ce include accesul la o gama larga de aplicatii dintr-o gama variata de categorii,continut video,convorbiri prin skype,browser internet,partajarea continutului multimedia prin dlna si altele.
Alte functii speciale:media player,time machine.
Receptionarea canalelor tv este asigurata de tunerul integrat,fiind realizata in format digital hd.
Conectivitatea include o varietate mare de porturi pentru conectarea tuturor dispozitivelor de prin preajma.

Asadar,LG 55LB671V se dovedeste a fi un televizor de cea mai buna calitate si reprezinta o alegere foarte inspirata.Pentru un pret mediu veti beneficia de calitate maxima.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Televizorul poate fi achizitionat si de la: evoMAG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates