sâmbătă, 20 decembrie 2014

Masina de spalat Avantixx for Kids Bosch WAQ2446KBY, 7 kg, Clasa A+++, 1200 Rpm, display

Bosch este unul dintre marii producatori de electrocasnice,cu o prezenta puternica pe piata europeana si cea din Romania.
Produsele fabricate de acestia au garantia calitatii,fiabilitatiii si unei durate lungi de viata.
Atunci cand sunt in cautarea unui produs electrocasnic,Bosch este alegerea principala.
Mai bine investesc o suma mai mare intr-un produs de calitate si stiu cam am facut alegerea corecta decat sa aleg un produs mai ieftin de care nu voi fi multumit.
Aceasta este o prezentare a masinii de spalat Bosch WAQ2446KBY.
O masina de spalat extrem de performata ce aduce la acest pret o serie de caracteristici excelente ce asigura spalarea perfecta a rufelor.
Este foarte eficienta energetic,fiind inclusa in cea mai eficienta clasa energetica A+++,un consum extrem de scazut de numai 1.05 kw in ciclu standard de 60 de grade.
Green Tehnology Inside reprezinta certificarea privitoare la eficacitatea excelenta in ceea ce priveste resursele si energia consumate.

           Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe

        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Sta foarte bine si privinta capacitatii de incarcare,fiind capabila sa suporte o incarcatura de pana la 7 kg de rufe la o singura spalare.Centrifugarea de 1200 rpm asigura o stoarcere perfecta prin eliminarea apei intr-un procent cat mai mare.
Bosch WAQ2446KBY este dotata cu tehnologiile si sistemele speciale:active water(ce asigura controlul eficent al consumului de apa),3D Aquatonic,sistem de reglare al consumului energetic(in functie de tipul incarcaturii),sistem detectare spuma(in exces),sistem de siguranta impotriva copiilor si protectie impotriva inundatiilor.

Include o gama diversficata de programe pentru spalarea unei game cat mai diversificate de articole.
Regasim aici:program rapid,mix,sport,consum redus de energie,eco perfect,bumbac,lana,sintetice,culori inchise,sensitive,tesaturi voluminoase,optiune prespalare si extraclatire,spalare manuala si kids.
Programul rapid asigura rezultate excelente in spalarea rufelor mai putin murdare intr-un timp de numai 15 minute.
Vario perfect-utilizeaza cu 50% mai putina energie electrica si realizeaza o etapa de spalare intr-un timp cu pana la 65% mai scurt fata de programul standard.
Datorita gamei diversificate de programe intre care aveti de ales,veti obtine intotdeauna cele mai bune rezultate,atat la spalarea rufelor mai putin murdare,cat si a celor cu un nivel mai ridicat de murdarie.Prin selectarea unui program intensiv petele vor fi eliminate la perfectie.

Alte caracteristici speciale:-
-functia de programare intarziata;
-displayul led afisaza informatii referitoare la etapa spalare,centrfugare,temperatura si timpul ramas pana la finalizare.
Date tehnice:dimnesuni 85x60x55 cm;greutate 66 kg.

In concluzie, Bosch WAQ2446KBY reprezinta o alegere excelenta,o masina de spalat extrem de performanta si fiabila ce satisface cu usurinta cerintele unei familii.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredre sa o achizitionati!

Masina de spalat poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates