miercuri, 10 decembrie 2014

Laptop Acer Aspire V3-371-34SQ cu procesor Intel® Core™ i3-4030U 1.90GHz, Haswell™, 13.3", 4GB, 1TB, Intel® HD Graphics, Linux, Black

Cu o asa gama diversificata de produse disponibile pe piata,alegerea laptop-ului potrivit pentru dumneavoasta poate fi uneori dificila.
O alegere cat se poate de inspirata o reprezinta Acer V3-371 34SQ,laptopul caruia m-am decis sa ii fac prezentarea astazi.
Acesta se remarca prin design-ul modern si dimensunile reduse,fiind foarte portabil.Are o grosime de numai 19.6 mm si o greutate de doar 1.5 kg.
Sta foarte bine si in privinta caracteristicilor.Include o configuratie hardware foarte buna ce asigura o viteza de lucru foarte buna in majoritatea activitatilor multimedia.

Ecranul este foarte calitativ,afisand imaginile la o claritate uimitoare.Sta foarte bine in privinta rezolutiei(1366x768) si a culorilor,care sunt reproduse foarte precis.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
     Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui laptop

Rata contrastului este destul de ridicata pentru vizionarea in conditii a videoclipurolor si filmelor la calitate hd.Unghiurile de vizualizare sunt tipice unui ecran tn,cea mai buna calitate o vom obtine daca privim din fata ecranul si nu din laterale.

Componentele incluse sunt de ultima generatie,aici regasindu-se:
-procesor intel core i3 dual core ce ruleaza la frecventa de 1900 mhz,3 MB cache,tehnologie 22 nm;
un procesor foarte performant ce asigura viteze foarte rapide in lucru,fiind in acelasi timp si foarte efiecient energetic;
-placa video integrata intel hd graphics 4400 ce ofera performante foarte bune in activitati care cer resurse video,redarea filmelor hd si gaming la un nivel rezonabil,mediu;
-4 gb de memorie ram ddr 3 cu frecventa de 1600 mhz;
-hdd cu capacitatea de stocare de 1000 de GB.

Datorita eficientei energetice de care dau dovada comonentele incluse si a acumulatorului li-ion cu 4 celule,autonomia de lucru este foarte bun,atingand pana la 7 ore de utilizare.

Difuzoarele stereo integrate pe Acer Aspire V3-371-34SQ produc un sunet foarte clar si puternic pentru un laptop.

Conectivitatea este foarte bogata si include o varietate mare de porturi si conectori,regasindu-se aici:usb,iesire audio,rj-45 si hdmi,in timp ce partea multimedia include:camera web hd,microfon si cititor de carduri.Conexiunea la retea se realizeaza prin wireless,intre dispozitive prin bluetooth.
Porturile usb de tip 3.0. ofera o rata de transfer a fisierelor foarte mare, la copiere media fiind de 80 mb/secunda.

In concluzie,Acer Aspire V3-371-34SQ isi dovedeste calitatile,fiind un laptop foarte performant pe care am placerea sa-l recomand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates