marți, 30 decembrie 2014

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A-20%, 4 Functii, Inox + Plita incorporabila Hansa BHGI63100015, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Produsele celor de la Hansa au devenit din ce in ce mai cunoscute pe piata din Romania,inregistrand cresteri semnficative ale vanzarilor.
Acest fapt se datoreaza si preturilor foarte accesibile la care acestea sunt comercializate,fiind deasemenea foarte calitative si fiabile.
In acest articol voi prezenta un pachet promotional ce are in componenta sa cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015 si plita incorporabila Hansa BHGI63100015.
Merita sa mergeti pe varianta cu electrocasnice incorportabile datorita faptului ca veti economisi spatiu in bucatarie si veti beneficia de niste produse cu aspect mult mai modern fata de clasicul aragaz si cu o functionalitate mult mai buna ce va ajuta sa obtineti rezultate excelente in gatitul preparatelor.
Aceste electrocasnice de bucatarie se fac remarcte in primul rand prin designul elegant si modern ce la confera un aspect foarte placut,dar si prin calitatea constructiei si functionalitate.

            Aici un pret foarte bun pentru aceste electrocasnice de bucatarie

Cuptorul Hansa BOEI62090015 se bazeaza pe alimentare electrica,fiind foarte eficient in privinta consumului de curent.Se incardreaza in clasa A++ energetica(cu 20 % mai eficient decat alt cuptor din clasa A),consumul acestuia fiind  de 950 W/h.
In ceea ce priveste dimensiunile,acestea sunt standard,integrandu-se perfect in orice mobila de bucataire.
Materialele din care este construit sunt de o calitate foarte buna,cadrul exterior fiind realizat din inox,usa din sticla termorezistenta,iar interiorul din email foarte usor de curatat.
Include 4 functii de gatire ce se bazeaza pe combinarea elementelor de incalizare.
Dispune si de iluminare interioara.
Regasim aici:incalzire inferioara+superioara,incalizare inferioara,grill si grill cu suprafata mare.
Setarea functiilor se realizaeaza foarte usor,cu ajutorul butoanelor rotative si a celor capacitive ale panoului de control.Displayul led va ajuta in alegera programului si dispune de functie timer ce va ofera posibilitaea sa setati un timp anume si sa asteptati pana la finalizare fara a mai fi nevoie sa supravegheati cuptorul.
Ca accesorii,acesta include:gratar telescopic si tava de gatit.
Asadar,rezultatele in gatit obtinute cu acest cuptor vor fi foarte bune,exceptionale mai degraba.

                         Cumpara aceste produse la un pret foarte bun
Plita Hansa BHGI63100015 este cu alimentare pe gaz,suprafata fiind realizata tot din inox,in timp ce gratarele sunt realizate din email si include un numar de 4 arzatoare de dimensiuni diferite.
Caracteristicile speciale ale acesteia sunt repreentate de aprinderea electrica si sistemul de siguranta impotriva scurgerilor de gaz.
Panoul de control situat lateral va permite sa manevrati foarte usor butoanele plitei,un control cat se poate de intuitiv.
Va putea fi incorporata fara probleme in blat,avand tot dimensiuni standard.

In concluzie,va recomand cu incredere sa achizitionati aceste electrocasnice.Pretul mic si calitatea maxima spun totul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates