marți, 30 decembrie 2014

Masina de spalat vase ActiveWater Bosch SMS53N18EU, 60 cm, 13 seturi, Clasa A++, Inox lacuit

Atunci cand vine vorba de electrocasnice,Bosch este fara doar si poate unul din marii producatori,avand o istorie indelungata in acest domeniu.
Daca va doriti o masina de spalat de cea mai buna calitate si performanta,Bosch este brandul pe care trebuie sa il alegeti.
Ceea ce va recomand sa achizitionati daca dispuneti de un buget ceva mai mare este acest model cu seria SMS53N18EU.
O masina de spalat vase extrem de calitativa ce incorporeaza o serie de caracteristici excelente.
Garantia calitatii este asigurata si de faptul ca aceasta este fabricata in germania,iar calitatea constructiei este impecabila,fiind realizata din materiale din cea mai buna calitate.
Mai exact,exteriorul prezinta o realizare din inox lacuit ce nu retine amprentele,finisajele fiind foarte placute,in timp ce designul este unul foarte modern si elegant,superior cu mult altor modele.
Aceasta masina de spalat are o capacitate de incarcare foarte mare,peste medie,o capacitate de 13 seturi ce poate face fata oricarei situatii,chiar si in cazul in care veti avea de spalat o cantitate mare de vase dupa o masa festiva.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat vase

                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Interiorul este organizat in asa fel incat sa permita spalarea mai multor tipuri de vase.Aceasta masina poate spala pe langa farfurii si oale ,cani sau pahare.
Daca aveti o cantitate mai mica de vase pentru spalat,veti putea selecta optiunea incarcare la jumatate si economisi resurse si timp.
Oricum,cantitatea de resurse consumate va fi una destul de scazuta,asta datorita clasei energetice A++ din care aceasta face parte.
Consumul de curent in ciclul eco va fi de doar 0.92 kw,in timp ce consumul de apa de numai 10 litri,deci nu veti avea motive de ingrijorare cu privire la factura de utilitati.
Pe partea de programe,Bosch SMS53N18EU include o gama de 5 programe,structurate pe 4 nivele de temperatura pentru spalarea vaselor cu diferite niveluri de murdarie.
Asadar,se regasesc aici:program rapid,bio/eco,auto,intensiv si prespalare.
Programul eco este cel mai indicat,oferind performante excelente si un consum extrem de scazut de resurse.
Dar pentru vasele mai putin murdare veti putea alege si programul rapid care este si mai economic.
In anumite cazuri,vasele cu un nivel ridicat de murdarie vor necesita programul intensiv.
Ca si functii speciale,aceasta include programarea intarziata ce va permite sa amanati inceperea programului cu o perioada de timp cuprinsa intre 1 si 24 de ore.
Panoul de control al acesteia include si un display led ce afisaza informatii despre timpul ramas pana la finalizare.
In ceea ce priveste caracteristicile speciale,Bosch SMS53N18EU este dotata cu urmatoarele:aquastop(protectie impotriva inundatiilor),active water hydraulic system,dossage assist(recomanda canitatea de detergent necesara) si variospeed.

Concluzia ar fi ca merita sa achizitionati aceasta masina de spalat.La un pret destul de acceptabil veti beneficia de un produs extrem de calitativ si performant,cu un consum foarte scazut de curent ce are o durata de viata indelungata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates