joi, 25 decembrie 2014

Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, Slim, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Atunci cand vine vorba de masini de spalat,Whirpool este unul dintre producatorii care imi inspira incredere prin faptul ca au o experienta desavarsita in acest domeniu ce se intinde pe o perioada indelungata de timp,perioada in care au demonstrat fiabilitatea excelenta a produselor fabricate.
Asadar,daca sunteti in cautarea unei masini de spalat de calitate,care sa combine performantele excelente cu un consum foarte scazut de energie,ceea ce va recomand eu sa alegeti este acest model de la Whirpool cu seria AWS 71000.
O masina de spalat foarte moderna ca aspect si foarte compacta ca si dimensiuni,o realizare de tip slim de dimensiunile 85x59.5x45 cm ce ocupa un spatiu redus in casa dumneavoastra.
Se remarca in privinta capacitatii mari a cuvei ce permite incarcarea a pana la 7 kg de rufe,clasa A+++ energetica garanteaza un consum extrem de scazut de energie,in timp ce gama diversificata de programe va permite sa splalati cat mai multe articole si obtine cele mai bune performate.
Aceste programe sunt structurate in asa fel incat veti alege de fiecare data pe cel potrivit in functie de cat de murdarele sunt rufele,in functie de tipul tesaturilor si incarcatura.

                Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat

                     Cumpara acest produs la un pret foarte accesibil

Programele puse la dispozitie sunt acestea:rapid,bumbac,sintetice,delicate,white&light colors,black&dark colors si mix.Include si optiunile:prespalare,clatire intensiva si clean+ pentru personalizarea programului.
Se remarca aici programul rapid care in doar 15 minute poate spala o incarcatura de pana la 3 kg la temperatura de 20 sau 30 grade celsius.
Programele standard vor fi perfecte in majoritatea cazurilor,oferind performante excelente,un consum al resurselor foarte scazut.
Programele 6th sense colors preteaza rufelor colorate,redandu-re stralucirea,acestea vor arata ca noi.
Clean+ este optiunea speciala ce are ca rol indepartarea petelor dificile.
Veti observa un consum energetic extrem de scazut prin alegerea oricarui program din cele disponibile,asta datorita clasai A+++ din care face parte,certificarea maxima pentru un produs extrem de economic energetic.
Performantele la spalare vor fi excelente,chiar si la temperaturi mai scazute.
Whirpool AWS 71000 include si un display LCD ce afisaza informatii despre programul ales,mai exact etapa de spalare curenta si timpul ramas pana la finalizare.
Butoanele panoului de control permit o utilizare foarte rapida,alegerea programului fiind foarte usor de realizat.
Alte caracteristici de natura tehnica ale acestei masini de spalat:nivel zgomot 59 dB la spalare,74 dB la centrifugare;greutate 61 kg,sistem de siguranta impotriva copiilor.

Concluzia ar fi ca merita sa achizitionati aceasta masina de spalat Whirpool AWS 71000,fiind o alegere cat se poate de buna,oferind performante pe masura asteptarilor la un pret destul de accesibil.

Masina de spalat rufe poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates