duminică, 7 decembrie 2014

Sistem Desktop HP P3500 G2 MT cu procesor Intel® Pentium® Dual-Core G2030 3.0GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS

HP P3500 este un sistem desktop foarte accesibil ca pret,fiind perfect pentru utilizare in activitati multimedia si office.
Daca sunteti o persoana mai putin pretentioasa in ceea ce priveste performantele,atunci acest sistem este tot ce va trebuie.
In activitati de baza ca:browsing web,vizionare filme hd si aplicatii software,performantele furnizate vor fi destul de bune.Pana si jocurile vor putea fi rulate la un nivel grafic mediu.
Viteza in lucru este foarte buna,acest fapt datorandu-se configuratiei hardware integrate ce include componente de calitate.
Regasim aici procesor de la intel,model pentium G2030,se bazeaza pe doua nuclee fizice si ruleaza la viteza de 3000 mhz,tehnologie 22 nm,3 MB smart cache.
Placa video integrata intel hd graphics ruleaza la o viteza de pana la 1050 mhz si opereaza in regim shared,cu o memorie de pana la 768 mb.

         Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop

    Aici toate caracteristicile si specficatiile complete ale acestuia

Memoria ram de 4 gb,tip ddr 3,1333 mhz frecventa, este perfecta pentru activitati multitasking.
Stocarea este asigurata de hdd-ul cu capacitatea de 500 de gb,un volum mare de fisiere va putea fi inmagazinat.Veti putea stoca sute de filme,muzica si jocuri fara a va ingrijora in privinta memoriei.
Placa de baza ne pune la dispozitie un numar mare de porturi,acestea fiind:6xusb,rj-45(lan),dvi,vga,casti,iesire audio,intrare audio si microfon.
Datorita componentelor eficiente energetic(ex. procesorul are puterea maxima de 55 W),s-a optat aici pentru o sursa cu puterea maxima de 180W,consumul mediu fiind pe undeva la 90W/ora.Deci,foarte economic.
Ca periferice incluse in acest pachet vom gasi:mouse si tastatura.
Nu include sistem de operare preinstalat,dar va recomand sa instalati windows 8.1 pentru a avea parte de cele mai bune performante.
Asadar,daca sunteti ca si mine un utilizator obisnuit,HP P3500 reprezinta cea mai buna alegere.
Un sistem desktop extrem de accesibil care se ridica la inaltimea asteptarilor,oferind performante decente si viteza sporita in lucru.
Acestea fiind spuse,recomand achizitionarea acestui sistem desktop cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates