vineri, 12 decembrie 2014

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 119 cm, 47PFS7509

Un televizor de calitate se caracterizeaza prin mai multe aspecte.Calitatea imaginilor este cel mai important dintre aceste aspecte,fiind urmat de functii si caracteristici,design si calitatea constructiei.
Exemplu perfect,in corcondanta cu aceasta afirmatie este Philips 47PFS7509 ,un televizor extrem de calitativ care se face remarcat la mai multe capitole,unul dintre acesta fiind reprezentat de calitatea imaginilor.
Are un design foarte modern,de tip ultra-slim ce se evidentiaza prin rama ultra subtire ce ii confera un aspect premium ce se va integra perfect intr-o incapere modena.

Ecranul de 119 cm cu rezolutia Full HD 1080P ce include tehnologiile speciale Amblight,Pixel Precise HD,perfect Motion Rate si Micro Dimming ofera o experienta de vizionare fantastica care o sa va impresioneze cu siguranta.
Pixel Precise HD ajuta la reproducerea culorilor cu acuratete maxima si ofera o paleta impresionanta de 4 trilioane de culori si un super contrast dinamic de 500.000:1.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestuia

Culorile sunt reproduse perfect,cu o acuratete foarte buna,la un nivel cat mai apropiat de realitate.
Nivelul contrastului este fantastic,nivelul de negru in scenele intunecate fiind absolut perfect.
Vizionarea de filme in formatul 3D va deveni o placere cu Philips 47PFS7509.Tehnologia pasiva ofera realism si profunzime maxima asupra continutului vizionat.
Prin Digital Natural Motion intelegem miscari cursive si naturale,iar Perfect Motion Rate 800 Hz asigura o rata foarte mare de reimprospatare pentru redarea in scenelor in miscare la o claritate extraordinara.
Ambilight mareste imaginea,proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa in culorile scenei curente redate pe ecran.
Asadar,se descurca excelent in redarea imaginilor oferind o experienta de vizionare exceptionala.

Pe partea audio,acesta include difuzoare stereo integrate cu puterea  de 20 de W,dar si un subwoofer wireless cu puterea de 50 de W,sunetul produs fiind de inalta calitate.
O experienta audio tridimensionala in filme datorita tehnologiilor speciale care il insotesc.
Regasim aici:Smart Stereo,Ambi wOOx,Natural Sound si Incredible Surround 3D.

Asa cum ma asteptam,functionalitatea smart oferita este excelenta.
Interfata smart este intuitiva si usor de accesat,iar viteza in lucru este foarte buna,fara lag.
Include un numar mare de aplicatii preinstalate,o gama mult mai larga de aplicatii fiind disponibile si gata de descarcare in magazin.
Continutul disponibil pe dispozitivele smart sau al unui pc poate fi redat pe ecranul televizorului prin functia de partajare.
Media playerul va permite sa redati continut audio si video la o calitate foarte buna.Filmele pot fi redate la calitate full hd in orice format media.

Alte caracteristici:conectivitatea include o gama larga de porturi,aici regasindu-se:4xhdmi,scart,component,iesire audio si intrare usb.
Conectivitatea la retea se realizeaza prin wireless,dar se poate face si printr-un cablu de tip rj-45(lan).

In concluzie,Philips 47PFS7509 reprezinta o alegere foarte buna atunci cand sunteti in cautarea unui televizor extrem de calitativ de nota 10.
O alegere excelenta de care cu siguranta veti fi impresionat.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates