vineri, 19 decembrie 2014

Sistem audio 5.0 Harman Kardon receiver AVR 161 + Sistem boxe Taga Harmony TAV606SE, 600W RMS, Negru

Daca v-ati hotarat sa achizitionati un sistem audio de calitate si sa pasiti in lumea hi-fi,dar nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani,ceea ce va recomand este acest sistem ce include receiver Harman Kardon si boxe 5.0 Taga.
La acest pret destul de bun veti beneficia de un sistem audio cu adevarat calitativ ce se remarca prin mai multe aspecte.
Primul dintre acestea ar fi claritatea exceptionala a sunetului.

Boxele Taga Harmony TAV6060SE sunt incluse in gama entry level,fiind extrem de compoetitive si extrem de performante.
Cele 5 boxe fac o treaba minunata prin reproducerea excelenta a sunetelor la o claritate extrem de buna.
Veti fi surprins de cat de bine suna aceste boxe,oferind o experienta audio excelenta in redarea muzicii in sistem stereo si a filmelor in sistem multicanal 5.0.
Un sunet scenic larg,bogat in detalii,bine focusat si redat cu precizie.Aceasta ar fi o caracterizare mai amanuntita a sunetului produs de acestor boxe.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest sistem audio

Raspunsul in frecvente joase al boxelor frontale este foarte bun,cele doua woofere cu dimensiunea de 16.5 mm eliminand necesitatea unui subwoofer.Pe partea de medii si inalte,toate incintele se descurca excelent,prin reproducerea acestor sunete cu precizie si acuratete.
Calitatea constructiei este foarte buna,impecabila as putea spune,nici un detaliu nefiind trecut cu vedere in constructia acestor boxe.Au un design foarte modern si arata mai bine fara masca de protectie a difuzoarelor.
In ceea ce priveste puterea,acestea sunt capabile sa umple cu sunet atat camere mai mici,cat si camere mari de pana la 30 de mp.
Cu o sensibilitate de 91 dB si o impedanta de 6 ohmi aceste boxe se dovedesc a fi foarte usor de amplificat,receiverul inclus reprezentand o combintatie excelenta..
Avand porturile de bass reflex in fata,acestea permit pozitionarea cat mai apropae de perete,dar este totusi recomandat sa lasati minim o distanta de 15-20 de cm pentru a obtine rezultate bune.


Receiverul Harman Kadron AVR 161 furnizeaza puterea de 85 W(per canal in 6 ohmi la 0.1% distorsiuni armonice).O putere de amplificare decenta ceea ce este suficienta pentru amplificarea acestor boxe.
Veti fi surprinsi de calitatea si claritatea desavarsita a sunetului neafectat de distorsii(clipping) chiar si la volume mari.
Fiind un receiver de 5.1,acesta include 5 iesiri amplificate pentru cele 5 boxe incluse si o iesire preamplificata pentru subwoofer.Asta inseamna ca veti putea adauga si un subwoofer activ.
Datorita raspunsului bun pe frecventa de joase al boxelor,basul rapid si precis nu cer adaugarea acestuia in cinfiguratie.

Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale receiverului si boxelor
In ceea ce priveste formatele audio,acesta poate decoda cele mai importante formante,regasindu-se aici:dolby digital,dolby true hd,dts si dts hd master audio.
Prin conectarea la retea a acestuia veti putea beneficia de servicii online de streaming,iar prin bluetooth veti putea reda muzica disponibila pe dispozitivele smart.
Controlul acestui receiver se poate realiza nu numai prin intermediul telecomenzii incluse,ci si prin intermediul aplicatiei dedicate disponibila pentru dispozitivele smart cu sistemul de operare android sau ios.
Conectivitatea-include o varietate mare de porturi.Cea mai buna calitate a sunetului o veti obtine prin intermediul conectarii prin hdmi.Regasim aici 5 intrari si o iesire hdmi.
Astfel,veti conecta toate dispozitivele prin intermediul cablurilor hdmi,sunetul fiind redat prin boxe,iar imaginea trecuta mai departe(passthrough) spre televizor.
Alte optiuni de conectare:prin compozit,coaxial,optic si rca.

In concluzie,acest sistem audio se dovedeste a fi unul extrem de calitativ,oferind o calitate excelenta a sunetului la un pret foarte accesibil.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates