duminică, 7 decembrie 2014

Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6520 IX, Electric, Clasa A, 73 l, Inox + Plita incorporabila Whirlpool AKM403NB, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Sticla Neagra

Whirpool este liderul desavarsit si incontestabil pe piata de electrocasnice.Avand o experienta care se intinde pe zeci de ani,acestia sunt recunoscuti pentru calitatatea excelenta a produselor fabricate.
Acest pachet promotional prezentat aici,ce include cuptor si plita incorporabila reprezinta una dintre cele mai bune alegeri,dar si pretul este unul pe masura.
La acest pret veti beneficia de calitate premium,performanta si fiabilitate.
O investitie care cu adevarat merita,unul din avantajele achizitionarii la pachet il reprezinta si pretul mai scazut,in cazul de fata acesta fiind redus cu 600 de lei.

Cuptorul este unul extrem de performant,dotarile acestuia fiind de top,iar rezultatele obtinute vor fi excelente.
Este foarte eficient in ceea ce priveste consumul de energie electrica(clasa A) si include o serie de caracteristici foarte interesante.
Printre acestea regasim:al saselea simt,ready2cook,cook3 si maxi cooking.
Tehnologia al saselea simt integrata in acest cuptor se caracterizeaza prin:eficienta energetica excelenta,adaptarea temperaturii si a timpului necesar in functie de preparate.

                 Aici un pret foarte bun pentru acest pachet promotional
Ready2cook-sistemul de convectie cu aer cald elimina necesitatea preincalzirii si ajuta la economisirea de energie electrica cu pana la 25%.
Cook 3-posibilitatea gatirii simultane a mai multe feluri de mancare fara a amesteca mirosurile si gusturile,temperatura mentinandu-se constanta pe toate nivelurile.

Functiile,15 la numar,o gama diversificata de programe pentru gatirea excelenta a unei game variate de preparate.Regasim aici:incalzire rapida,decongelare,program pizza,patiserie,paine,grill,grill cu suprafata mare,incalzire inferioara,incalzire superioara,incalzire inferioara+superioara,maxi cooking si gatire cu convectie.

Controlul programelor se realizeaza foarte usor,folosind butoanele capacitive ale panoului de program.Display-ul lcd va afisa cu exactitate timpul ramas pana la finalizare.
Autocuratarea pirolitica-piroliza ajuta la indepartarea murdariei persistente prin transformarea acesteia in cenusa.Tot ce aveti de facut dupa acest procedeu este sa stegeti interiorul cuptorului cu o carpa umeda.Cuptorul va putea fi mentinut astfel in permanenta curat.

Materialul din care Whirpool AKZM 6520 IX este realizat nu este altul decat inoxul,material premium de inalta calitate ce ii confera un aspect foarte modern si pe de alta parte este si foarte durabil in timp.
Accesorii incluse:tava coacere si 2 gratare.
Dimensiunile-standard,se va integra perfect in orice mobila incorporabila de bucataire.


Plita Whirpool AKM403NB are alimentare pe gaz si include 4 arzatoare de dimensiuni diferite.
Un arzator mic,doua medii si unul mare,puterea totala a acestora fiind de 7300 W.

Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestor electrocasnice de calitate
Prezinta o constructie solida,suprfata fiind realizata din sticla foarte usor de curatat,iar gratarele din fonta.
Este dotata cu aprindere electrica si sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz.

In concluzie,va recomand cu incredere sa achizitionati aceste electrocasnice Whirpool de cea mai inalta calitate,o alegere cat se poate inspirata care cu siguranta va va satisface.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates