marți, 23 decembrie 2014

Televizor Smart 3D LED Sony, 126 cm, Full HD, 50W805

Televizoarele cu diagonala mare au devenit din ce in ce mai populare,inregistrand o crestere considerabila a vanzarilor in ultimul timp.Acest fapt a dus si la scaderea pretului,ceea ce le face foarte accesibile,adresandu-se unui public mai larg de cumparatori.
Daca v-ati hotarat sa achizitionati un televizor cu diagonala mare,ceea ce va recomand sa alegeti este acest model de la Sony,cu seria 50W805.
Un televizor de cea mai buna calitate ce se face remarcat in privinta designului, calitatii excelente a imaginilor si a softului smart ce ofera o functionalitate avansata.
Design-ul este unul foarte modern si pastreaza formele noile generatii cu care sony se mandreste.
Rama este una foarte subtire,avand o textura foarte fina si mata,in timp ce suportul de masa prezinta o construcite liniara ce inspira eleganta.
Calitatea imaginilor afisate este una exceptionala,cei de la sony fiind recunoscuti in privinta acestui aspect ce reprezinta cea mai importanta caracteristica in alegerea unui televizor.

                     Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
 


Ecranul cu diagonala de 127 cm si rezolutie full hd (1920x1080) creaza o experienta de vizionare fantastica pentru vizionarea continutului la calitate hd in conditii optime.
Culorile au aspect natural,fiind reproduse la un nivel cat mai apropiat de realitate.
Si rata contrastului este foarte buna,un nivel ridicat al contrastului ce garanteaza ca albul arata alb,iar negrul arata negru.
Pe partea de imagine acesta include tehnologiile speciale:X-Reality Pro,Frame Blinking,Advanced Contrast,24p True Cinema,Deep Color si Motionflow XR 400 Hz.
Aceste tehnologii ajuta la imbunatatirea semnificativa a calitaitii imaginilor prin aplicarea unor algoritmi speciali de procesare.
Pe partea audio,Sony 50W805 include un sistem stereo ce include doua difuzoare cu o putere totala de 16W.Claritatea sunetelor este foarte buna,asta datorandu-se si tehnologiei speciale clear audio+.
Alta caracteristica speciala a acestui televizor este reperezentata de functiile smart.
Softul bine realizat permite o navigare intuitiva si rapida prin meniu.
Regasim aici o gama larga de aplicatii preinstalate,cele mai populare de pe piata fiind cu siguranta disponibile,preinstalate sau de descarcat din magazinul de aplicatii.
Alte functii speciale:partajarea continutului multimedia de pe dispozitive smart sau prin dlna;functie de media player ce permite redarea filmelor la calitate hd.

In concluzie,Sony 50W805 reprezinta alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie ce isi doresc un televizor avansat in privinta functiilor si excelent in privinta calitatii imaginilor.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa il achizitionati!

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates