miercuri, 17 decembrie 2014

Laptop HP ProBook 455 G2 cu procesor AMD Quad Core A10-7300, 1.90GHz, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R6, Free DOS

Atunci cand vine vorba de laptopuri de calitate si fiabile,HP este producatorul la care ma gandesc.
Unul dintre cei mai importanti producatori pe piata IT care s-a facut remarcat prin calitatea excelenta a produselor fabricate.
Acest articol are ca subiect prezentarea laptop-ului HP ProBook 455 G2.
Un laptop foarte calitativ si performant ce include o configuratie hardware excelenta,fiind perfect pentru utilizare in activitati multimedia si office.
O configuratie compusa din:
-procesor AMD Quad-Core A10-7300,se bazeaza pe patru nuclee fizice si ruleaza la frecventa de 1900 mhz(turbo boost pana la 3200 mhz),4 MB cache,tehnologie 28 nm;
Un procesor foarte rapid ce asigura o vteza de lucru foarte buna,performantele sale fiind excelente in orice activitate.Mai bine zis,nu veti intampina nci un fel de problema privitoare la viteza de lucru inceata (lag) in orice mod il veti utiliza.

                           Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui laptop

Placa video inclusa pe acest laptop cu seria Probook 455 G2 este de tip integrata,oferind performante decente in activitati care cer resurse video.
Realist vorbind,sa nu va asteptati ca aceasta va putea rula jocuri la rezolutie maxima.Cum,spuneam,se descurca onorabil.
Memoria ram de 4 gb,tip ddr 3,1600 mhs frecventa,un standard al laptopurilor din aceasta clasa de pret este suficienta ca si capacitate,perfecta pentru lucrul in multitasking.
Hdd-ul are o capacitate de 1TB,o capacitate foarte mare de stocare ce va permite sa inmagazintati foarte multe fisiere.Lucreaza la 5400 rpm si are un buffer ce atinge in 80 mb,benefic pentru copierea/transferul rapid al fisierelor,pornirea rapida si viteza de lucru buna in aplicatii.
Sta foarte bine si pe partea de autonomie.Acumulatorul li-ion cu 4 celule asigura o autonomie de lucru de pana la 5 ore,in functie de natura activitatilor in care il veti utiliza.
Display-ul led de 15.6 inch cu rezolutia de 1366x768 afisaza imaginile extrem de clar,acestea fiind reproduse cu o precizie foarte buna.Nivelul contrastului este foarte ridicat,iar culorile sunt reproduse la un nivel cat mai apropiat de realitate,ceea ce este perfect in vizionarea filmelor hd.
Difuzoarele stereo integrate produc un sunet foarte clar si destul de puternic pentru a crea o experienta imersiva si tridimensionala.
Calitatea constructiei este foarte buna,fiind realizat din materiale de inalta calitate.
Are un design foarte modern ,carcasa fiind realizata din aluminiu durabil cu textura fina,liniara ce ii confera un aspect foarte elegant,placut la vedere si la atingere.
Este foarte compact ca si dimensiuni cu o grosime de doar 23.4 mm si o greutate de numai 2.2 kg.

In concluzie,HP Probook 455 G2 reprezinta o alegere cat se poate de buna la un pret foarte accesibil.
Calitatea constructiei si performantele excelente oferite va garanteaza ca ati platit pentru un produs de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates