duminică, 21 decembrie 2014

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDWW, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Alb

Atunci cand sunteti in cautarea unei combine frigorifice de calitate,Samsung este brandul care nu trebuie sa-l neglijati,fiind unul din marii de producatori de electrocasnice ai lumii,cu o prezenta puternica pe piata romaneasca.
Cu o gama atat de diversificata de produse disponibile,veti putea face alegerea care vi se potriveste ,tinand cont de mai multe aspecte cum ar fi:designul,caracteristicile,capacitatea de stocare si pretul.
Dupa indelungi cautari,eu m-am oprit la Samsung RB29FSRNDWW,o combina extrem de competitiva ce imbina o serie de caracteristici excelente la un pret foarte accesibil.
Aceasta este o prezentare sumara a acestui model in care voi puncta cele mai importante caracteristici si aspecte.
Im primul rand,aceasta combina se face remarcata prin consumul de curent foarte scazut,fiind un model foarte eficient.De aici vine si incadrarea in clasa energetica A+,consumul anual de curent fiind de doar 272 kw,ceea ce este foarte bine,raportat la capacitatea acesteia.

              Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui aparat frigorific

Ar mai fi de specificat ca acest consum foarte bun se datoreaza si compersorului cu inversor ce efectueaza mai multe cicluri de scurta durata in functie de temperatura si nivelul de umiditate,avand si o durata mare de viata deasemenea.
Cu o capacitate neta de 290 de litri,dintre care un frigider de 192 litri si un congelator de 92 litri,veti descoperi ca este foarte spatioasa.Asta si datorita compartimentarii eficiente care ajuta la maximizarea spatiului ce va permite sa stocati o cantitate mai mare de alimente.
Astfel,frigiderul este compartimentat pe 3 rafturi(realizate din sticla),3 suporti de usa si o cutie pentru legume/fructe,in timp ce congelatorul include 3 compartimente.
Pe partea tehnica,congelatorul are o capacitate de inghetare de 12 kg/24 de ore.
Prin alegerea acestui model veti fi in pas cu tehnologia,asta datorita sistemului de racire revolutionar inclus pe aceasta combina frigorifica.Sistemul full no frost se bazeaza pe curenti reci de aer si impiedica formarea ghetii in congelator,asigura mentinerea unei temperaturi constante(datorita sistemului multiflow) si ajuta la pastrarea alimntelor in conditii optime pentru un timp cat mai indelungat.
Sta bine si pe partea estetica,avand un design modern ce inspira eleganta,integrandu-se perfect in orice bucatarie moderna.
Ca dimensiuni,prezinta o realizare destul de compacta cu 175 cm inaltime,59.5 cm lungime si 66.8 cm latime.
Alte caracteristici care merita specificate:
-iluminarea interioara a frigiderului se realizeaza pe led-uri ce asigura o lumina puternica si placuta,avand in acelasi timp o durata mare de viata,inlocuirea acestora nefiind necesara;
-autonomia fara curent este de pana la 20 de ore;o pana de curent nu ar trebui sa va ingrijoreze, alimentele fiind pastrate in conditii opime in tot acest interval de timp specificat;
-nivelul zgomotului produs este de doar 39 dB,fiind foarte silentioasa.

In concluzie,Samsung RB29FSRNDWW este una dintre acele combine frigorifice care merita sa o achizitionati.O alegere cat se poate de buna pe care am placerea sa o recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates