joi, 11 decembrie 2014

Laptop Toshiba Satellite C50-B-15J cu procesor Intel® Pentium® Quad Core™ N3540 2.16GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black

Daca v-ati hotarat sa achizitionati un laptop,dar nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani in achizitionarea acestuia,atunci Toshiba C-50-B-15J reprezinta o alegere foarte buna.
Un laptop accesibil ca pret ce ofera performante decente in activitati multimedia si office.
Daca sunteti un utilizator obisnuit ca si mine,nici nu veti avea nevoie de un laptop mai performant decat acesta,performantele furnizate in activitati de zi cu zi fiind exclente.
Asta datorita componenteleor de calitate cu care acesta este dotat.
Are si un design foarte modern si elegant,o realizare compacta si foarte subtire,o grosime de 26 mm si o greutate de doar 2.2 kg.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                          Aici toate specificatiile tehnice pentru acest laptop

Datorita acumulatorului cu 4 celule,autonomia de lucru va fi foarte buna ,de pana la 6 ore de utilizare.
Ecranul cu diagonala de 15.6 inch afisaza imaginile la o claritate foarte buna,avand rezolutia hd de 1366x768.Nivelul contrastului este destul de bun,iar unghiuile de vizualizare sunt medii.
In ceea ce priveste configuratia hardware,regasim aici:procesor de la intel,model pentium quad core.
Ruleaza pe 4 nuclee la frecventa de lucru de 2160 mhz si poate atinge pana la 2660 mhz in turbo boost.Se bazeaza pe tehnologia de 22 nm si are o memorie cache de 2 MB.
Placa video este de tip integrata,oferind performante medii spre foarte bune in redarea continutului hd.
Memoria ram tip ddr 3 de 4 gb ce ruleaza la frecventa de 1333 mhz este perfecta pentru rularea mai multor aplicatii simultan in multitasking.
HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB va permite sa inmagazinati foarte multe fisiere fara a va ingrijora in privinta spatiului de stocare.
Difuzoarele stereo integrate ce includ tehnologia dts sound redau suntele la o claritate foarte buna,oferind o experienta audio foarte buna in filme.
In ceea ce priveste conectivitatea,Toshiba Satelitte C50-B-15J include o varietate mare de porturi,aici regasindu-se:3xusb,iesire audio,hdmi,bluetooth,la retea prin rj-45 sau wireless.
Partea multimedia mai include:unitate dvd-rw,camera web hd,microfon si cititor de carduri.
In concluzie,recomand achizitionarea acestui laptop de la Toshiba,fiind un produs foarte calitativ cu ajutorul caruia veti duce la bun sfarsit o gama diversificata de activitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates