luni, 29 decembrie 2014

Televizor Smart LED LG, 106 cm, Full HD, 42LB5820

LG 42LB5820 este un televizor de ultima generatie ce incorporeaza o serie de caracteristici excelente,fiind solutia perfecta in cazul in care va doriti un televizor care sa indeplineasca mai multe roluri:cel al unui dispozitiv multimedia si cel al unui televizor pentru vizionarea canalelor tv si a filmelor in conditii de cinema.
Acesta se remarca in primul rand prin aspectul modern,un design premium ce iese in evidenta prin rama ultrasubtire ce margineste ecranul,oferindu-i o eleganta aparte.
Dar la ceea ce impresioneaza cu adevarat acest televizor sunt dotarile.
Pe partea de imagine,acesta vine cu un ecran IPS cu rezolutie full hd,afisand imaginile la o claritate exceptionala.
Veti beneficia in acest fel de o experienta de vizionare incredibila.
Acest ecran IPS are ca si caracteristici speciale:contrastul foarte bun,reproducerea fidela a culorilor,redarea scenelor in miscare la o claritate excelenta si unghiurile de vizualizare foarte mari.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului


O caracteristica speciala a imaginii este triple xd engine.Aceasta tehnologie speciala imbunatateste semnificativ calitatea imaginilor,actionand asupra celor 3 elemente fundamentale ale imaginii:contrastul,culoarea si claritatea.
MCI 100 este o alta caracteristica importanta,rata de reimprospatare la 100 de hz asigura reproducerea imaginilor rapide,in miscare la o claritate excelenta,fara neclaritati.
Se mai remarca aici:active noise reduction(reducerea digitala a zgomotului pe imagine) si real cinema 24p(miscare cursiva,nesacadata).
Picture wizzard III este interfata speciala care va permite sa ajustati anumite elemente ale imaginii.Veti putea calibra astfel televizorul dupa preferinte.
Referitor la partea audio,acest televizor include un sistem stereo de doua difuzoare ce are puterea de 20 de W.Claritatea sunetelor este foarte buna,iar ca volum este destul de puternic pentru a crea o exprerienta audio foarte buna in filme.
Asta si datorita caracteristicilor speciale:virtual surround plus,dolby digital,dts si clear voice.
Fiind un televizor smart,LG 42LB5820 ofera accesul la o gama larga de aplicatii.
Vom putea viziona clipuri pe youtube,accesa retelele de socializare,efectua convorbiri video prin skype sau accesa orice alta pagina web prin browser.
Mult mai multe aplicatii le veti putea accesa daca la descarcati din magazinul de aplicatii.
Printre functiile smart speciale se regasesc si:partajarea de continut,screen mirroring si cea de media player.
O alta functie care se dovedeste a fi foarte utila in anumite cazuri este ''time machine'' ce va permite sa inregistrati emisiunile tv pe un hdd extern si sa le vizionati oricand aveti timpul necesar.
LG 42LB5820 sta bine si pe partea de conectivitate,cu o multime de conectori disponibili care va permit sa va conectati la toate dispozitivele multimedia care le aveti prin casa.
In primul rand trebuie sa aflati ca are wi-fi inclus pentru conectarea la retea fara fir.Un mare avantaj,asta datorita faptului ca veti putea amplasa acest televizor in orice camera,fara a fi nevoie de router-ul de internet prin preajma.
Mai include porturi hdmi,compozit,component,vga,slot ci+ si esire audio.
Asadar,daca va doriti un televizor excelent,de cea mai buna calitate,acest LG reprezinta o solutie extrem de buna,mai ales daca va ganditi la ce pret mic este comerializat.
Acestea fiind spuse,va recomand sa-l achizitionati!

Televizorul poate fi achizitionat si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates