luni, 22 decembrie 2014

Laptop Acer Aspire E5-572G-5828 cu procesor Intel® Core™ i5-4210M 2.60GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce 840M 2GB, Linux, Black

Daca sunteti in cautarea unui laptop de calitate,care sa va ofere performantele excelente de care aveti nevoie in majoritatea activitatilor multimedia,va recomand atunci sa alegeti acest model de la Acer,mai exact Aspire E5-572G-5828.
Un laptop de cea mai buna calitate ce se face remarcat printr-o serie de caracteristici excelente care il plaseaza in topul acestei categorii de pret.
Pretul la care este comercializat este unul cat se poate de bun pentru caracteristicile excelente ale acestui laptop.
Astfel,dupa o scurta introducere,acum a sosit timpul sa vorbim despre caracteristicile acestui produs.
Acer Aspire E5-572G-5828 include o configuratie hardware de ultima generatie,componentele integrate fiind extrem de performante si capabile sa faca fata oricaror tipuri de activitati.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                 
      Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale laptopului

Procesorul este unul de la intel,model i5 4210U,generatia a 4-a.Un procesor ce se bazeaza pe doua nuclee si ruleaza la viteza de 2600 mhz si poate ajunge pana la 3200 mhz in turbo boost.
Placa video este de tip dedicata,cu performante foarte bune in jocuri si alte activitati multimedia(ex. redarea filmelor hd).Aceasta se bazeaza pe chipset de la Nvidia 840M si include o memorie de 2 gb.
Nici activitatile in multitasking nu vor reprezenta o problema,asta datorita celor 4 gb de memorie ram de tip ddr 3 cu viteza de 1600 mhz.
Hdd-ul cu capacitatea de 1 TB asigura o stocare suficienta pentru inmagazinarea unui volum extrem de mare de fisiere.
In ceea ce priveste designul,Acer Aspire E5-572G-5828 prezinta o constructie realizata din plastic cu textura liniara,mat la aspect.Este foarte compact si portabil,raportandu-ne la dimensiuni si greutate.
Are o grosime de 30 mm si cantareste 2.5 kg.
Displayul led cu diagonala de 15.6 inch si rezolutie hd de 1366x768 afisaza imaginile la o claritate foarte buna,o reproducere fidela a culorilor si un contrast foarte bun.
Autonomia de lucru este excelenta.Atinge pana la 7 ore de utilizare in functie de activitati,asta datorita acumulatorului li-ion cu 6 celule.
Partea multimedia a acestui laptop include:unitate dvd-rw,camera web hd,micorofon,difuzoare si cititor de carduri.
Conectivitatea este bogata in porturi,regasindu-se aici:usb,vga,hdmi si iesire audio.Va puteti conecta la internet fie prin wireless,ori prin cablu rj-45(lan).Mai include pe partea de conectivitate si bluetooth.

In concluzie,va recomand cu incredere sa achizitionati acest laptop,fiind o alegere cat se poate de buna la un pret foarte avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates