duminică, 28 decembrie 2014

Televizor LED Toshiba, 56 cm, Full HD, 22L1333G

Atunci cand sunteti in cautarea unui televizor accesibil ca pret,Toshiba nu este producatorul pe care trebuie sa il neglijati,produsele fabricate de catre acestia fiind de o calitate foarte buna,excelente ca si caracteristici.
Asadar,daca aveti nevoie de un televizor mai mic ca diagonala,pentru a-l amplasa intr-o camera de dimensiuni reduse,Toshiba 22L1333G reprezinta alegerea perfecta pe care va recomand sa o faceti.
Un televizor care se evidentiaza atat prin aspectul modern,cat si prin caracteristicile foarte bune.
Avand o constructie compacta,acesta va putea fi amplasat aproape oriunde,fie pe o masuta de cafea,pe o comoda tv sau chiar si pe perete.
Design-ul modern este dat de rama subtire cu aspect lucios si de standul de masa foarte elegant.
Calitatea imaginilor este foarte buna,ecranul cu diagonala de 58 cm avand o rezolutie Full HD 1080p,imaginile fiind reproduse extrem de clar si fidel.

                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Calitatea excelenta a imaginilor afisate se datoreaza si tehnologiilor speciale AMR 100+,precum si a contrastului mare(nativ de 1000:1,dinamic de 20000:1),timpului mic de raspuns de doar 5 ms si a luminozitatii puternice de 250 cd/mp.
Tot continutul afisat pe acest televizor va arata extrem de clar,fie ca urmariti programe tv sau filme la calitate hd,veti avea parte de o experienta foarte placuta.
Toshiba 22L1333G este excelent si pe partea audio,fiind dotat cu un sistem stereo nicam ce are o putere de 5 W,suficient de puternic pentru a crea o experienta audio foarte buna in filme.
Regasim aici caracteristicile speciale:virtual surround plus si dolby digital plus.
Partea de conectivitate a acestui televizor include o varietate mare de porturi ce permit conectarea foarte usoara a mai multor dispozitive.
Astfel,vom regasi aici conexiuni:hdmi,scart,compozit,vga,usb si slot ci+.
Daca va intrebati care este rolul porturlor usb veti afla ca acest televizor include o functie speciala,cea de media player care va permite sa redati continut media(filme,muzica si poze) de pe un hdd extern sau stick de memorie.
Tunerul integrat de tip dvb-c asigura receptionarea canalelor in formant digital.Elimina necesitatea unui set-top-box.Vom putea receptiona grila completa de canale daaca vom adauga in configuratie un modul cam ci+.

In concluzie,Toshiba 22L1333G este un televizor foarte performant care,in ciuda dimensiunilor reduse reuseste sa ofere o claritate foarte buna a imaginilor si un sunet foarte clar.
La un pret extrem de accesibil veti beneficia de un produs de cea mai buna calitate care cu siguranta o sa va depaseasca asteptarile.
Acestea fiind spuse,va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates