luni, 15 decembrie 2014

Camera video Sony cu proiector incorporat HDRPJ330EB, Full HD, Negru

Atunci cand vine vorba de aparatura foto-video,Sony este unul dintre producatorii care s-au consacrat pe aceasta piata,avand o experienta care se intinde pe zeci de ani.
Daca sunteti in cautarea unei camere video de calitate,va recomand atunci sa alegeti un produs de la Sony.

Sony HDRPJ330EB este o camera video compacta ce include o gama variata de caracteristici si functii,asigurand o calitate exceptionala a filmarilor.
Aceasta se face remarcata prin:senzorul de calitate,zoom-ul optic mare,procesorul de imagine bionzx,dar si prin proiectorul integrat.
Senzorul cu dimensiunea de 1/5.8 si rezolutia de 9.2 MP asigura o calitate exceptionala atat a filmarilor,cat si a pozelor surprinse cu aceasta.
Performantele la filmare sunt foarte bune,atat in lumina zilei,cat si in lumina slaba,asta datorita senzorului mare,de calitate.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta camera video
Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestei camere video

In functie de momentul zilei si conditii,pentru a obtine cele mai bune rezultate veti avea ales intre mai multe moduri,aici regasindu-se:
-automat,manual,night mode,rasarit,artificii,peisaj,portret,reflector,plaja si zapada.
Procesorul de imagine bionzx imbunatateste calitatea filmarilor datorita vitezei mari de procesare,reducand zgomotul imaginilor la un nivel cat mai scazut.
Obiectivul superangular de 26.8 mm va permite sa captati imaginile intr-un unghi mai larg,indiferent de la ce distanta filmati.
Stabilizatorul optic de imagine reduce efectele de tremur ale camerei in scenele rapide sau in cele in care veti folosi zoom-ul.
Sony HDRPJ330EB filmeza la rezolutia Full HD de 1920x1080P in formatul  MPEG 4/H.264 pe carduri de memorie micro sd(sdhc,sdxc).
Pentru a obtine cele mai bune rezultate va recomand sa achizitionati carduri de memorie cu o capacitate de stocare cat mai mare si sa utilizati setarea fine hd 1920x1080/50P.
Pe partea audio,inregistrarea se realizeaza in formatul dolby digital pe doua canale,stereo.
Display-ul led cu diagonala de 2.7 inch afisaza imagine la o claritate foarte buna,chiar si in bataia directa a razelor de soare.
O caracteristica speciala a acestei camere de filmat este proiectorul incorporat care va permite sa proiectati pe perete inregistrarile ,la o claritate destul de buna.
Acumulatorul Li-Ion asigura o autonomie de lucru foarte buna,in medie de 2 ore,ceea ce este suficient pentru realizarea unor inregistrari cat mai lungi.
Prin nfc si wireless veti putea partaja continutul intre dispozitive smart sau televizor fara necesitatea unui cablu.

In concluzie,sony HDEPJ330EB reprezinta o alegere foarte buna pe care am placerea sa o recomand,o camera de filmat extrem de calitativa care isi dovedeste calitatile exceptionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates